Libratone lancerer helt trådløse hovedtelefoner: TRACK Air Plus

Nu er også Libratone med på den helt trådløse vogn. De nye TRACK Air+ vejer kun 5,6 gram og gemmer på god lyd og aktiv støjreduktion.

Libratone lancerer helt trådløse hovedtelefoner: TRACK Air Plus

Libratones nye TRACK Air+ er et sæt ultralette høretelefoner, helt uden ledninger. Med en vægt på kun vejer 5,6 gram per høretelefon, er de blandt de letteste og mest kompakte på markedet. TRACK Air+ leverer en rig og fyldig lyd, der normalt er forbeholdt store, voluminøse hovedtelefoner.

Ifølge producenten er TRACK Air+ er mere kraftfulde end hvad deres vægt lægger op til, og med den innovative støjreduktion kan du fjerne støj op til 30dB fra dine omgivelser. Den nyudviklede støjreduktion tilpasser sig automatisk omgivelserne, og det er også muligt at indstille støjreduktionsniveauet manuelt.

De trådløse TRACK Air+ høretelefoner leverer 6 timers batteritid på en fuld opladning. Når du har brug for mere strøm, behøver du ikke lede efter en stikkontakt. Du skal blot sætte høretelefonerne i det trådløse opladningsetui, der giver tre fulde opladninger. Det giver i alt 24 timers musik, så du kan fordybe dig i din yndlingsmusik eller -podcast uden at skulle bekymre dig om at finde en stikkontakt.

Libratone mener, at der ikke er nogen idé i et par gode høretelefoner, hvis du ikke kan bruge dem, hvor og når du vil. TRACK Air+ har derfor et sved- og vandafvisende design (IPX4), der gør dem velegnede til al slags vejr. Hvis du selv kan holde vejret ud, så er der en god chance for, at høretelefonerne også kan.

Libratone Track Air Plus
Libratone TRACK Air+. Foto: Libratone
Libratone Track Air Plus
Libratone TRACK Air+. Foto: Libratone

Libratone Track Air+: Pris og tilgængelighed

TRACK Air+ er designet i Libratones velkendte elegante stil, og de fås i
sort og hvid. Høretelefonerne koster 1.499 DKK og er tilgængelige fra august.

Track Air og Track også lanceret

  • TRACK: Det danske lydbrand Libratone introducerer nu TRACK, ultralette (16 gram), trådløse høretelefoner med 16 timers batteritid. Designet, som er sved- og vandafvisende (IPX4), og det bløde knudefri materiale gør disse Bluetooth høretelefoner ultimative til en aktiv livsstil. Høretelefonerne er tilgængelige i farverne Rose Pink, Stormy Black og Cloudy White, koster 699 kr. og kan købes nu.
  • TRACK Air: Libratone har netop annonceret de trådløse høretelefoner TRACK Air, som bliver tilgængelige senere på året. Med en vægt på kun 11 gram og spækket med nye features, vil de være blandt de letteste og mest brugervenlige høretelefoner på markedet. TRACK Air fås i farverne sort, hvid og pink til en pris på 1199 DKK. 

Du kan læse mere om de tre nye hovedtelefoner på Libratones hjemmeside.

Libratone Track Air Plus
Libratone Track. Foto: Libratone