Mobildeal: Få gratis earbuds med en Redmi Note 12 Pro

Sammen med den spritnye Note 12 Pro lancerer Redmi et introduktionstilbud, hvor man gratis får trådløse in-ear med til en værdi af 499 kroner.

Mobildeal: Få gratis earbuds med en Redmi Note 12 Pro

Står du og mangler en kapabel mobiltelefon til en lav pris, er den nye Xiaomi Redmi Note 12 Pro et oplagt bud. Og bestiller man den lige nu, får man et gratis sæt trådløse in-ear til at værdi af 499 kroner med.

Læs også: Hvem er mobilproducenten Redmi?

En stærk mobil til billige penge

Redmi har netop løftet sløret for en ny serie af mobiltelefoner, der kommer til Danmark: Redmi Note 12-serien. Her er der tale om tre mobiltelefoner, der ikke koster alverden, men med høj kvalitet til prisen. Bestiller man inden den 30.april kan man gøre en endnu bedre handel ved køb af topmodellen.

Redmi Note 12 Pro 5G er topmodellen i serien. Normalt koster topmodeller af nye mobiltelefoner let 10.000 kroner – men ikke hos Redmi, der er kendte for at lave budgettelefoner i høj kvalitet.

Der er hevet mange funktioner med fra Xiaomis topmodeller i Note 12 Pro. Redmi Note 12 Pro er udstyret med et MediaTek Dimensity 1080-chipset, 6 GB RAM og 128 GB lagerplads. Den har en flot 6,7 tommer AMOLED-skærm med en opdateringsfrekvens på 120 Hz, som understøtter Dolby Vision og Dolby Atmos.

Batteriet er på 5.000 mAh og understøtter lynopladning på 67W.

Hovedkameraet er en Sony IMX766-sensor i høj kvalitet med optisk stabilisering samt et ultravidvinkelkamera og et makrokamera.

Læs vores test af Redmi Note 12 Pro

Få Redmi Buds 4 gratis ved køb

Den nye Xiaomi Redmi Note 12 Pro koster 2.799 kroner, hvilket i forvejen er en god deal. Men bestiller man den inden den 30. april, kan man gøre en endnu bedre handel.

Man får nemlig de nye Redmi Buds 4 med i købet, hvis man bestiller inden den 30. april. Redmi Buds 4 har en vejledende salgspris på 499 kroner.

Når man registrerer en nyindkøbt Redmi Note 12 Pro hos Xiaomi, bliver et sæt Redmi Buds 4 fremsendt ganske gratis.

Redmi Buds 4 er et sæt trådløse in-ear høretelefoner med aktiv støjreduktion, IP54-certifikation mod vand og støv, Bluetooth 5.2, op til 30 timers batteritid og store 10 mm lyddrivere i hver enhed, der byder på høj lydkvalitet.

Se også: Test af nyeste mobiltelefoner