Motorola lancerer fem nye Moto Mods til Moto Z-familien

Forud for lanceringen af den kommende Moto Z2-topmodel er Motorola klar med fem nye Moto Mods, blandt andet en gamepad og et cover med trådløs opladning.

Motorola lancerer fem nye Moto Mods til Moto Z-familien

Motorola har løftet sløret for en række nye motmods – moduler som kan monteres på bagsiden af Moto Z, Moto Z Play, Moto Z2 Play og den endnu ikke lancerede Moto Z2.

Motorolas hjemmeside er fire nye moduler blevet offentliggjort, mens det femte modul endnu ikke er tilgængelig på Motorolas hjemmeside, men er derimod blevet afsløret ved en event i Ghana. Motorola havde i forvejen nogle ganske usædvanlige moduler i form af eksempelvis en projektor, en kæmpe højttaler og et Hasselblad-kamera.

Læs også: Motorola gør dansk comeback

Nu bliver det endnu sjovere at være ejer af en Moto Z-smartphone med de fem nye moduler, som er som følger:

Motorola Moto Mod
Foto: Motorola

Moto Gamepad

Dette nye modul giver dig en spiloplevelse, som er meget lig en spillekonsol. Her får du to analoge pinde, D-pad-knapper og alle de øvrige knapper, du kender fra controllere. Den har desuden et batteri på 1035 mAh, som giver 8 timers brug uden opladning.

Motorola Moto Mod
Foto: Motorola

JBL SoundBoost 2

Efterfølgeren til JBL SoundBoost er klar. Specifikationerne på højttaleren ser ud til at være tæt på identisk med forgængeren, altså to enheder hver på 3 watt. Den har nogenlunde samme dimensioner og samme størrelse batteri på 1000 mAh, men den nye højttaler er til gengæld vandafvisende.

Motorola Moto Mod
Foto: Motorola

Moto Turbopower™

Her får du en elegant powerbank, som du bare kan sætte på din Moto Z-telefon, og straks har du en dags ekstra batteritid. Powerbanken har en kapacitet på 3490 mAh og understøtter lynopladning med en strømstyrke på 15 watt. Derudover lades den hurtigt op igen med USB-C, hvor du kan lade den 50 % op igen på 20 minutter.

Motorola Moto Mod
Foto: Motorola

Moto style shell med trådløs opladning

Nu kan du også få tynde, elegante covers i forskellige materialer – nærmere bestemt Ebony Burl Wood, Grey Herringbone Nylon, Cateye Wood og Floral Print. Den interessante ting ved disse covers er, at de føjer trådløs opladning til telefonen via de to standarder Qi og PMA. Det foregår med en strømstyrke på 10 watt.

Motorola Moto Mod
Foto: Twitter.com (@evleaks)

Moto 360 graders kamera

Det femte modul er endnu ikke tilgængeligt på Motorolas hjemmeside. Til gengæld har producenten afsløret det i Ghana, og Twitter-tipsteren evleaks har allerede offentliggjort et officielt pressefoto af modulet. Der er tale om, som navnet antyder, et 360 graders kamera, som også monteres på bagsiden, men som stikker op ved toppen af telefonen og dermed får frit udsyn hele vejen rundt. De nærmere specifikationer på kameraet kendes dog endnu ikke.

Fælles for alle modulerne er, at de bliver tilgængelige senere i juli måned, og det må formentlig være i forbindelse med, at Motorola afslører Moto Z2-topmodellen inden alt for længe. Den nærmere dato kendes dog ikke. Det skete af uvisse årsager ikke den 27. juni, som en lækket invitation ellers kunne antyde.