Motorola Razr 2023 på billeder viser et lille udvendigt display

Motorola kan have to nye klaptelefoner på vej ud på markedet, hvor den ene kan blive en Razr lite. Den får en lille skærm ved siden af kameraet.

Motorola Razr 2023 på billeder viser et lille udvendigt display

Motorola forventes at lancere to clamshell-mobiler i år, dels Razr 2023, der er standardversionen, og dels Razr+ 2023, der bliver seriens flagskib.

Den førstnævnte er blevet spottet på billeder – såkaldte renderinger – hvor man kan se et design, der minder om en ældre Galaxy Flip med en lille skærm på forsiden ved siden af kameraerne.

Razr 2023, der forventes at få navnet Razr Lite, vises med et punch hole-kamera under det foldbare panel, der har en smal ramme om sig. Vi kan også se volumenknapperne og on/off-knappen øverst på højre side.

Se også: De bedste kameratelefoner

Lidt anderledes kamerasetup

Moto Razr 2022 havde sine dual kameraer placeret horisontalt over en stor skærm på 2,7 tommer, men nu får kameralinserne en lille skærm ved siden af, noget vi ikke tidligere har set fra Motorola.

Den kan være fin til at se notifikationer, men som vi har konstateret med de foldbare enheder fra Samsung, så er man stadig nødt til at åbne telefonen for at svare på beskeden, eller hvad det nu er, notifikationen handler om.

Se også: Hvordan finder man en god kameratelefon?