Motorola Razr 40 lanceret: Billig foldbar mobil

Sammen med topmodellen Razr 40 Ultra har Motorola præsenteret en mere budgetvenlig klaptelefon med foldbar skærm: Motorola Razr 40.

Motorola Razr 40 lanceret: Billig foldbar mobil

Motorola Razr 40 er en prisbillig klaptelefon med en foldbar skærm, der skal ud til masserne. Her tager vi et kig på den nye Motorola Razr 40 og dens specifikationer.

Se også: Test af nyeste mobiltelefoner

Pris på Motorola Razr 40

Motorola ser ud til nu at gå all-in på mobiltelefoner med foldbare skærme. Ved et event i Madrid har de netop præsenteret hele to nye foldbare telefoner: En flagskibsmobil og en mere prisbillig model.

Vi har allerede kigget nærmere på topmodellen Motorola Razr 40 Ultra og nu er turen kommet til Razr 40. Godt nok ser Ultra-modellen imponerende ud, men faktisk er det Razr 40, der er det mest interessante nye produkt.

Det er fordi, at Motorola Razr 40 ser ud til at blive markedets billigste mobiltelefon med en foldbar skærm. Den kan derfor ende med at blive et meget populært produkt, da den med klaptelefon-designet og den foldbare skærm skiller sig ud fra mængden, men ikke koster en bondegård.

Men hvad er prisen så på Motorola Razr 40? Den er Motorola desværre ikke klar med endnu. Indtil vi ved hvad Motorola Razr 40 koster, tager vi nedenfor et kig på dens specifikationer.

Motorola Razr 40 ser lovende ud, hvis prisen bliver rigtig.

Specifikationer på Motorola Razr 40

Spørgsmålet er dog, hvor gode specifikartioner der sidder i Motorola Razr 40, hvis den skal ende med at være en budgetvenlig mobiltelefon – og umiddelbart ser det ret fornuftigt ud.

Først og fremmest er den sammenfoldet en ganske kompakt mobiltelefon. Den måler 7,4 x 8,8 x 1,6 centimeter og vejer cirka 188 gram. På ydersiden er den beskyttet af Gorilla Glass Victus og den er også beskyttet mod lidt støv og vand (IP52).

Sammenfoldet viser den lille udvendige skærm på 1,5 tommer klokken, notifikationer og andre ting. Folder man Razr 40 ud åbnes en stor 6,9 tommer skærm i høj kvalitet. Det er en AMOLED-skærm i fuld HD med 144 Hz opdateringhastighed.

Ydeevnen kommer fra en Snapdragon 7 Gen 1-chip, der kombineres med 8 GB RAM og og 256 GB lagerplads.

I Motorola Razr 40 sidder et 4.200 mAh batteri, der kan oplades hurtigt med den medfølgende 33 Watt hurtigoplader.

Derudover har Razr stereohøjtalere med Dolby Atmos, 5G, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.3 og trådløs opladning.

Se også: Priser på alle telefoner fra Motorola