Motorola teaser for stor lancering den 8. september

Motorola er godt i gang med planlægningen til den 8. september, hvor de vil afsløre tre nye premium-telefoner i Edge-serien. Hvad har vi i vente?

Motorola teaser for stor lancering den 8. september

Det kunne tyde på, at Motorola har noget stort undervejs. Smartphoneproducenten har lagt en teaser ud på internettet, hvor de fortæller om en stor lancering den 8. september. Hvad mon vi har i vente?

Det ligner ikke Motorola at lancere smartphones i september, men måske er det for at stjæle lidt af rampelyset fra Apple? I hvert vil Motorola dagen efter Apples event løftet sløret for ikke én, men tre nye mobiltelefoner i Edge-serien. Edge-telefonerne er Motorolas serie af high-end-telefoner.

Se også: De bedste Motorola-telefoner

De første telefoner med Android 13?

Som man kan se i teaseren herunder, vil Motorola fremvise hele tre nye mobiltelefoner under hashtags som #findyouredge. Tidspunktet taget i betragning kunne dette meget vel blive de første telefoner på markedet, der bliver leveret med Android 13 præinstalleret. Google har netop frigivet Android 13, som mange producenter i øjeblikket betatester. Med denne lancering kunne Motorola tilbyde noget, som de andre ikke gør.

Tre nye telefoner fra Motorola

Motorola har ikke selv afsløret noget om, hvad der skal ske til eventet den 8. september, men der er selvfølgelig rygter. Rygterne går på, at telefonerne Moto X30 Pro og Moto S30 Pro. Disse to er indtil kun tilgængelig i Kina og kan derfor blive bragt til Europa under Edge-serien.

I Moto X30 Pro er der tale om en flagskibstelefon med Snapdragon 8+ Gen 1, 144Hz skærm, et 200MP hovedkamera, et 4,610 mAh batteri og 125W opladning.

S30 Pro er en mere prisvenlig mulighed, der kommer med Snapdragon 888+, en mindre 144 Hz skærm, et 50 megapixel kamera, 4.400 mAh batteri og 68W opladning.

Vi forventer, at Motorola vil afsløre mere om de kommende smartphones i Edge-serien, efterhånden som vi nærmer os afsløringen den 8. september.

Se også: Sammenlign pris og kvalitet på Motorola