Motorolas ikoniske RAZR-smartphones kan gøre comeback

Ved Mobile World Congress i Barcelona antyder Motorolas direktør, at den ikoniske RAZR-serie kan være på vej tilbage.

Motorolas ikoniske RAZR-smartphones kan gøre comeback

Du husker formentlig den – på det tidspunkt – meget tynde klaptelefon, Motorola RAZR V3, som gik som varmt brød. Direktøren for Lenovo og Motorola, Yang Yuanqin, giver god grund til at tro, at den gamle og særdeles populære Razr-serie er på vej tilbage.

Læs også: RAZR-æraen ved at være slut

Ved dette års Mobile World Congress var direktøren til stede over for en udvalgt gruppe af journalister. Her kunne han meddele over for blandt andet TechRadar, at der er mulighed for en genopførelse af RAZR-serien fra 2003 til 2007. En journalist spurgte nemlig direktøren om netop RAZR-serien, hvortil Yang Yuanqin svarede:

”Med de nye teknologier, især foldbare skærme, tror jeg, at vi vil se flere nyskabelser inden for smartphonedesign. Det, som du har beskrevet (Motorola RAZR-brandet, red.) vil forhåbentligt blive udviklet eller realiseret meget snart”.

Da TechRadar spurgte, om han snakkede om RAZR-mobilerne, lød svaret fra direktøren:

”Jeg tror, jeg allerede har svaret på spørgsmålet”.

Det kunne altså meget vel lyde som om, at vi får en ny udgave af RAZR-serien at se, men omvendt lyder det heller ikke som om, at Motorola på nuværende tidspunkt aktivt er i gang med at lave en RAZR-mobil.

Razr V3 Pink
I Danmark var Motorola RAZR V3 også til salg i denne pink farve.

En tilbagevenden af den populære mobilserie ser ud til at være en reel mulighed, for allerede sidste år oplyste selvsamme direktør til mediet CNBC, at det ikke kan udelukkes, at Razr-serien vender tilbage.

Sidenhen er der dog ikke sket mere før nu, så det er formentlig ikke noget, vi får at se lige foreløbig. I første omgang skal foldbare skærme formentlig blive en lidt mere moden teknologi, før Motorola kaster sig ud i det, og så kunne man meget vel forestille sig en ny RAZR-mobil med et design i stil med det gamle, meget tynde design, men hvor enheden foldes frem for klappes.

Læs også: Motorola Razr er tilbage

Finske HMD Global, som står bag de nye Nokia-smartphones, har i hvert fald haft stor succes med at relancere gamle, ikoniske Nokia-mobiler i nye, moderne udgaver. Nokia 3310 vendte sidste år tilbage i en ny udgave med farveskærm, 3G/4G og bedre hardware, og det samme var i søndags tilfældet med en anden Nokia-model, Nokia 8110. Hvis HMD Global kan, bør Motorola også kunne føre en klassiker tilbage på mobilmarkedet.

Kunne du finde på at købe en ny Motorola Razr-mobil – eventuelt med foldbar skærm, eller er du mere fan af de nuværende Motorola-smartphones? Eller er Motorolas portefølje af smartphones slet ikke noget for dig? Uddyb gerne i en kommentar nedenfor.