Mulig salgssucces: LG G6 salgstal overhaler G5’s

De første salgstal på LG G6 giver grobund til forsigtig optimisme

Mulig salgssucces: LG G6 salgstal overhaler G5’s

2016 har været et skidt år for LG’s G5-toptelefonen. Konceptet med den modulære toptelefonen lød ellers lovende, men det var ikke nok til at ovebevise mobilkøberne.

Med LG G6 møder LG 2017 med et andet koncept, et aflangt display der giver mere mulighed for at udstyre en mobil med mere skærmareal uden at den bliver for stor til at håndtere.

De første salgstal i hjemlandet Sydkorea tyder nu på, at den nye opskrift trækker nye mobilkøbere til. På den første salgsdag er det blevet til 20.000 solgte enheder. Det svarer til et mersalg på 5.000 flere enheder end sidste års model og debutdagens salgstal på 15.000 solgte G5’ere.

Fremgangen sker til trods for, at LG i år har hævet prisen i forhold til LG G5. Dermed synes LG G6 at indhente noget af det tabte terræn fra 2016.

Læs også:  Her er den mulige danske pris på LG G6

LG G6
Det store, aflange display på LG G6 er et hit, siger de første købere. . Foto: LG

Samsung Galaxy S8 truer

LG’s gode salgsdebut, kan dog have andre, mere parktiske årsager. Sidste års debuterede LG G5 og Samsung to S7-telefoner samtidigt. I år vil den sydkoreanske rival fra Samsung først få debut omkring en måned senere, hvilket giver G6-toptelefonen frit spil i hjemlandet.

I de første meldinger fra G6-brugerne er der især positive tilbagemeldinger omkring det nye 18:9 display samt lydkvaliteten fra den indbyggede Quad-DAC forstærker.

Se også:  Hands-on med LG G6 – det her er fremtiden