Nokia 3310 får europæisk debut næste uge

Finske Nokia og HMD Global er snart klar med comeback-versionen af Nokia 3310

Nokia 3310 får europæisk debut næste uge

Kulttelefonen 3310 fra Nokia og HMD Global er snart klar til sit comeback i form af en revideret udgave af den populære og hårdføre mobil.

Til trods for at være den mindste og billigste nyhed ved dette års MWC-mobilmesse, endte det med at blive den nye 3310’er, der løb med de fleste af overskrifterne. Og nu er mobilen ved at være salgsklar i en stribe europæiske markeder.

Mobilen er nu at spotte hos udvalgte forhandlere i både Tyskland, Østrig, Norge og Tjekkiet med de første leverancer fra den 28. april. Det skriver gsmarena.com.

Se også:  Nokia 3310 kan få debut i april – Nokia 3, 5 og 6 i maj

Dyrere end først antaget

Ved offentliggørelsen ved dette års MWC lød købsprisen på 49 Euro, men hos de enkelte forhandlere lyder prisen på omkring 59 Euro – svarende til omkring 440 danske kroner.

For pengene får du en enkel mobil, der ikke vil imponere med sit 2,4” tommer store display og minimale 2G-forbindelse. Driftstiden på op til en måned er dog langt hinsides det der typisk opleves i moderne smartphones.

En enkel svensk telebutik adskiller sig, ved at tilbyde en hidtil uset version af 3310 (2017) med indbygget 3G-antenne. Debutprisen er dog væsentlig højere med et prisskilt på 899 svenske kroner eller små syv hundrede danske.

[UPDATE] I en kommentar til GSMArena pointerer HMD Global, at den mystiske 3G-variant skyldes en fejl i produktbeskrivelsen. 

Læs også:  Vi har testet den nye Nokia 3310 (2017)