Nokia 7 Plus får snart Android 9 Pie

Googles seneste styresystem, Android 9 Pie, ruller ud i en preview-udgave til Nokia 7 Plus og er snart klar i den endelige udgave.

Nokia 7 Plus får snart Android 9 Pie

Det er kun et par dage siden, at Google begyndte at sende Android-opdateringer ud med det seneste styresystem, Android 9 Pie. I første omgang rullede opdateringen kun ud til de fire Google Pixel-telefoner og Essential PH-1, og snart kommer turen til Nokia 7 Plus.

Læs også: Google udgiver Android 9 Pie: Ruller ud allerede nu

Nokia oplyser nemlig på Twitter, at Nokia 7 Plus nu modtager Android Pie developer preview 4, og Nokias produktchef, Juho Sarvikas, fortæller også i et tweet, at den færdige udgave af Android 9 Pie snart ruller ud til telefonen.

Det vides ikke præcist hvornår Android 9 Pie ruller ud til telefonen, men det drejer sig formentlig ikke om mange dage.

De ejere af Nokia 7, som er tilmeldt betaordningen, har nu modtaget en stor opdatering, som fylder 1173 MB. Den tilføjer de fleste funktioner, som også er i den færdige udgave af Pie-softwaren. Du kan læse meget mere om alle nyhederne i Android 9 Pie her.

Dermed udsendes der kun en lille  til dem, der nu opdaterer til developer preview 4 af Android 9 Pie. Alle andre, som fortsat kører med Oreo, skal opdatere telefonen med en opdatering, som også vil fylde omkring de 1,1 GB.

Læs også: Android One – Hvad er det egentlig