Nokia 9 og Nokia 1 Plus findes nu på Play Store

De to ventede modeller fra Nokia, 9 og 1 Plus, er nu begge listede som understøttede enheder i Googles Play Store.

Nokia 9 og Nokia 1 Plus findes nu på Play Store

Selskabet bag de genoplivede Nokia-telefoner, HMD Global, har for længst annonceret deres tilstedeværelse ved årets MWC i Barcelona. Faktisk har HMD Globals direktør, Juho Sarvikas, bekræftet at selskabet afholder et arrangement dagen før MWC officielt skydes i gang.

Læs også: Pressebillede lækket: Sådan ser Nokia 9 ud

Alle der følger med i mobilverdenen forventer, at HMD Global lancerer Nokia 9 og Nokia 1 Plus den dag. Faktisk virker det mere som en selvfølge end et rygte efterhånden.

Nu er der mere der tyder på, at de to nye Nokia-telefoner er lige på trapperne. Begge modeller er nemlig blevet listet som understøttede enheder på Googles Play Store, hvilket betyder, at de nu er godkendte af Google og klar til at downloade diverse apps fra butikken. Indtil videre har vi hørt Nokia 9 omtalt som Nokia 9 PureView, men på Googles liste over understøttede enheder er telefonen altså listet uden PureView-navnet.

Læs også: Se hvornår Nokias mobiler får Android 9 Pie

Derudover er der ikke så meget at sige om de to telefoner. Vi regner stadigvæk med at Nokia 9 kommer med en hel håndfuld kameralinser og desværre nok sidste års chipset, hvilket allerede vil gøre den forældet ved lancering. Nokia 1 Plus forventes at være blandt de mest skrabede budget-smartphones på markedet, med en enkelt gigabyte RAM og quadcore-processor på beskedne halvanden gigaherz.