Nokia Lumia 620 på vej på hylderne i Danmark

Lumia 620 er på vej på hylderne i de danske telebutikker og kan købes allerede i løbet af denne uge – se prisen her.

Nokia Lumia 620 på vej på hylderne i Danmark

Nokia har netop udsendt en pressemeddelelse, hvor de offentliggør salgsstarten for den mest ungdommelige Lumia-model indtil videre, Nokia Lumia 620.

 – Nokia Lumia 620 – ny Windows Phone 8-mobil

Telefonen kommer på det danske marked allerede i denne uge, datoen Nokia har meldt ud hedder nemlig torsdag den 21. marts 2013.

Lumia 620 er designet til at være personlig, med mulighed for selv at sammensætte telefonens farver ud fra et bredt cover-udvalg.

 – ”Med Lumia 620 har vi skabt et produkt til den nye generation af smartphonebrugere. Det er ikke kun farven, man kan personalisere, hele brugeroplevelsen kan tilpasses hver enkelt person. Man kan ændre størrelsen på de enkelte tiles, så skærmen får præcis det udtryk, man ønsker, og man kan fastgøre elementer til startskærmen, som betyder noget i hverdagen. Det kan eksempelvis være en bestemt Spotify-playliste, som man abonnerer på, eller Facebook – og Twitter-opdateringerne fra en gruppe venner,” siger Niels Kjelstrup, som er produktchef i Nokia Danmark, i en pressemeddelelse.

 – Her er specifikationerne på Nokia Lumia 620

Lumia 620 kommer med en 3,8 tommer stor ClearBlack-display skærm, Qualcomm Snapdragon S4 Plus-processor, NFC og Nokias korttjeneste HERE.
 
 – ”Lumia 620 kommer med den fulde Windows Phone 8-pakke, så man går altså ikke glip af funktionaliteten. Er man nysgerrig efter at prøve Windows Phone 8-platformen, så får man rigtig meget smæk for skillingen med Lumia 620,” siger Jess Agerbæk indkøbschef i Telenor.

Nokia Lumia 620 kommer på hylderne hos blandt andet Telenor, Telia, TDC, Telmore, Call Me, CBB, Elgiganten, Dansk Supermarked og vil få en vejledende udsalgspris på 1.999 kroner uden abonnement. Du kan også finde dagsaktuelle priser på Mobilpriser.dk.

Ekstra covers kan købes for 199 kroner per stk.