Nu får danske Samsung Galaxy S10 Android 10

Så skete det endelig: Android 10 rulles fra i dag ud til danske Samsung Galaxy S10-modeller.

Nu får danske Samsung Galaxy S10 Android 10

Fra en Sydkoreansk betatest, til en udrulning i Tyskland, Polen og England, og nu er Android 10 endelig officiel til de nordiske Samsung Galaxy S10-modeller. Samsung har startet udrulningen af Android 10-opdateringen med det nye One UI her til morgen.

Den første meldte ind på Mobilsidens e-mail klokken 06:11 i morges, at opdateringen nu var klar til Samsungs Galaxy S10 og det bekræftes af flere på vores Facebookside. Opdateringen fylder lige under 2GB og kommer med en lang række nye funktioner og forbedringer.

Nogle af nyheder er et nyt mørkt tema, forbedret UI og elementer, mere flydende animationer, nye fuldskærmsbevægelser, nye farveindstillinger samt alle de nye ting i Android 10, så som digital velvære, bedre privatslivsindstillinger og lokationsstyring.

Samsung Galaxy S10
En af vores brugere på Facebook delte disse screenshots, hvor vi ser Android 10-opdatering til Galaxy S10 på vej ned på enheden. Foto: Mobilsiden.dk

Android 10 til Samsung Galaxy S10

Opdateringen med Android 10 og One UI 2 kan altså hentes nu til Samsung Galaxy S10e, Galaxy S10 og Galaxy S10+. Så er vi nogle der venter på den til Galaxy Note 10, men mon ikke den også snart kommer.

Tak til vores læsere for tippet.