Ny foldbar på vej: Xiaomi Mix Flip kommer til Europa

For første gang kommer Xiaomis foldbare telefoner officielt til Europa. Xiaomi Mix Flip er en billigere konkurrent til Samsungs nye Galaxy Z Flip6.

Ny foldbar på vej: Xiaomi Mix Flip kommer til Europa

Xiaomi Mix Flip skal i Kina tage kampen op med Galaxy Z Flip6 og Motorola Razr 50 Ultra. Men ikke kun i Kina, for den kommer også til Europa, hvor Samsung i øjeblikket dominerer.

Se også: Test af Xiaomi-telefoner

Global lancering af MIX Flip venter lige rundt om hjørnet

Den globale lancering af Xiaomi Mix Flip blev først rapporteret for måneder siden, men flere detaljer er dukket op nu som bekræfter lanceringen. Ifølge et indlæg på X af Chun Bhai vil Xiaomi Mix Flip snart blive lanceret i Europa og nogle dele af Øst- og Sydøstasien.

Xiaomi Mix Flip vil kun være tilgængelig med 12GB RAM + 512GB, selvom Xiaomi også tilbyder den i 12GB RAM + 256GB og 16GB RAM og 1TB-varianter i Kina.

Stor fordel til Xiaomis klaptelefon

Xiaomi Mix Flip har én meget stor fordel over den største konkurrent, Samsung Galaxy Z Flip6. Xiaomi har til hensigt at prissætte Mix Flip omkring $100 (knap 700 kr.) billigere end Galaxy Z Flip6.

Det er gjort muligt med enkelte kompromisser, heriblandt ingen trådløs opladning og en USB 2.0-port. Disse oplysninger ser ud til at være korrekte, da Xiaomi MixFlip allerede er opført på Xiaomis onlinebutik i Hongkong med en pris på ca. 6.754 kroner. Galaxy Z Flip 6 kan derimod forudbestilles i Hongkong til ca. 7.630 kroner.

Se også: Bedste priser på telefoner fra Xiaomi

Bliver Xiaomi Mix Flip et bedre køb?

Skal du vente på en Xiaomi Mix Flip? Der er andre områder end prisen, hvor den ser bedre ud end Samsungs klaptelefon. Mix Flip har større og lysere skærme, dobbelt så meget lagerplads, bedre kameraer (på papiret), en betydeligt større batterikapacitet og hurtigere opladning. Den leveres også med en oplader og et etui i kassen, mens du kun får et kabel med Galaxy Z Flip6. Det er nogle store fordele ved Xiaomis klaptelefon.

Det er vigtigt at nævne, at Mix Flip mangler beskyttelse mod indtrængen af vand og støv (IP-certificering) i modsætning til Samsungs foldbare, som har en IP48-klassificering for støv- og vandmodstand.

Der er endnu ingen oplysninger om, hvornår Xiaomi MIX Flip får en global lancering, men det bliver sandsynligvis en stor begivenhed. Vi forventer også, at der lanceres andre produkter sammen med den.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner med Android