Ny Motorola Edge 50 Neo får opdateringer i 5 år

Motorola overrasker med den nye kompakte Edge 50 Neo, der får fem års opdateringer. Se dansk pris og specifikationer på Motorola Edge 50 Neo.

Ny Motorola Edge 50 Neo får opdateringer i 5 år

Den nye Edge 50 Neo markerer en ny begyndelse for smartphoneproducenten Motorola. På trods af en overkommelig pris sætter den nye kompakte smartphone ny standard for software- og sikkerhedsopdateringer hos Motorola.

Se også: Test af Motorola Edge 50 Neo

Motorola Edge 50 Neo: Gode specifikationer, fornuftig pris

Motorola har netop løftet sløret for mobiltelefonen Edge 50 Neo, der lover en god smartphone til overkommelige penge. Og det ser på papiret meget lovende ud.

Edge 50 Neo er blandt de mere kompakte og lommevenlige mobiltelefoner på markedet. Den har en 6,4 tommer LTPO-skærm med 120 Hz og meget høj lysstyrke, hele 256 GB lagerplads, IP68-certificering (beskyttelse mod vand og støv), kamera med optisk stabilisering og hurtig ydeevne fra en Mediatek Dimensity 7300-chip.

Se også: Test og anmeldelse af de nyeste smartphones

Opdateringer i hele 5 år

Den største nyhed er dog, at Motorola i Edge 50 Neo giver hele fem år med sikkerhedsopdateringer samt 5 store Android OS-opdateringer. Med opdateringer i så lang tid kan den prisbillige mobil holde i mange år.

Motorola har længe været langt efter konkurrenter, når det drejer sig om softwareopdateringer, men er med den nye Neo-model med igen. Til sammenligning giver mærker som Sony og Nokia henholdsvis 2 og 3 år, OnePlus og Xiaomi 4 år, mens Samsung og Google giver op til 7 år.

Læs også: Hvor længe bliver min Android-telefon opdateret?

Pris og tilbud på Motorola Edge 50 Neo?

Men hvad er så prisen for den nye Motorola Edge 50 Neo? Den danske vejledende pris på Motorola Edge 50 Neo er 3.999 kr.

Motorola frister med et lanceringstilbud på Edge 50 Neo, hvor man får deres nye Moto Tag med i købet. Tilbuddet gælder frem til 29. oktober 2024.

Se også: Bedst i test – de bedste mobiltelefoner lige nu