Ny OnePlus Nord SE på vej med 65W-opladning

OnePlus Nord-serien blev sidste måned udvidet til også at omfatte de prisvenlige telefoner Nord N100 og Nord N10 5G. Snart vil en fjerde OnePlus Nord-model tilslutte sig serien.

Ny OnePlus Nord SE på vej med 65W-opladning

Forrige måned kom der to nye billigere Nord-telefoner til serien, og nu lyder rygterne, at OnePlus arbejder på endnu en prisvenlig smartphone. Telefonen får angiveligt navnet OnePlus Nord SE og skal ligge i et prisleje, der er et nyk over de to eksisterende modeller, N100 og N10 5G.

Læs også: Første indtryk og test af OnePlus Nord N10

Der er endnu ikke blevet afsløret noget om chipsættet og lagerpladsen, men der er noget, der tyder på, at denne enhed vil koste lidt mere end sine søskende. For eksempel lyder det, at Nord SE vil have en AMOLED-skærm med 90 Hz opdateringsfrekvens. Den originale Nord tilbyder også et AMOLED-panel, men de billigere Nord N10 5G og N100 nøjes med LCD-paneler.

Ud over displayet lyder det, at OnePlus vil låne et par funktioner fra flagskibet OnePlus 8T. Den kommende OnePlus Nord SE inkluderer nemlig det samme 4.500 mAh batteri og den vilde 65W hurtig opladningsteknologi. OnePlus nye 65W-opladning giver i løbet af blot et kvarter strøm nok til en hel dag. Efter lidt over 30 minutter er telefonen fuldt opladt.

OnePlus Nord test
OnePlus Nord fik i vores test 5,5 ud af 6.

Læs også: Test: OnePlus Nord – der er sparet de rigtige steder

OnePlus Nord SE-release

Ifølge kilderne har OnePlus stadig ikke valgt en nøjagtig lanceringsdato, men den vil måske være tilgængelig for køb kort efter OnePlus 9-serien kommer på hylderne i marts 2021.

Nord N100 og N10 5G ankom mindre end to uger efter OnePlus 8T, så måske vil OnePlus gentage denne strategi med OnePlus 9 og Nord SE-lanceringer.

OnePlus Nord SE vil kun blive solgt i Indien og Europa, og der er endnu ingen angivelse af, hvad den endelige pris bliver.

Se også: Sammenlign priser på OnePlus-telefoner

Fortællingen fortsætter

Ties kan hvad ties kan, men ikke i denne sag. Daniel Søgaard Hald kunne ikke lade være. 9/11/2020 kørte vi en ny vinkling på emnet Første indtryk og test af OnePlus Nord N10 – Læs videre her. Se de seneste nyhede om temaet her.