Nye billeder viser, hvordan iPhone 8 kommer til at se ud

Den hidtil største afsløring viser, hvordan den særlige iPhone 8-variant med en 5,8" OLED-skærm kommer til at se ud og fungere.

Nye billeder viser, hvordan iPhone 8 kommer til at se ud

Flere billeder af den ene af tre iPhones i år er dukket op. Det er den kinesiske hjemmeside ifanr og det japanske magasin Mac Otakara, som nærmest samtidig kan afsløre ned til mindste detalje, hvordan den specielle iPhone-udgave kommer til at se ud.

Står det til de to kilder, får den specielle udgave af iPhone 8 en 5,8” stor OLED-skærm, som det også er blevet afsløret flere gange tidligere. Skærmen kommer til at udgøre næsten hele fronten, og der vil, ligesom i Samsung Galaxy S8 og LG G6, være runde hjørner, som flugter med rammens hjørner.

Læs også: Analytiker: Apples premium iPhone 8 bliver forsinket

Ifølge skitserne og 3D-renderingerne, som angiveligt skulle vise det endelige iPhone 8-design, vil der være en skærmkant på kun 2,6 mm, mens rammen, som ifølge Mac Otakara bliver af rustfrit stål, får en tykkelse på 1,4 mm.

Det vil altså sige, at iPhone 8 ifølge tegningerne får dimensionerne 137,54 x 57,54 mm, hvilket er kun 0,7 mm højere end den almindelige iPhone 7, men til gengæld næsten 1 cm bredere: 9,56 mm for at være helt præcis. Og det er vel at mærke med en skærm, der er 1,1″ større.


Tegningerne og billederne gør os også klogere på, hvordan den store OLED-skærm kommer til at fungere. Touch ID-knappen er som bekendt fjernet, og den er i stedet gjort virtuel. Som tidligere billeder også har antydet, kan hele den nederste tiendedel af skærmens højde bruges til fingeraftrykslæsning. Samsung havde samme planer, men teknologien var endnu ikke klar til lanceringen af Galaxy S8.

Af andre interessante detaljer ses det, at sensorerne foran, heriblandt 3D-sensorerne, ser ud til at blive skjult under skærmpanelet. I så fald må det være en teknologi i stil med den, som Xiaomi benyttede i topmodellen Mi Mix til at skjule blandt andet nærhedssensoren.

iPhone 8 iPhone X
Foto: ifanr.com

Desuden er det også værd at bemærke, at både ifanr Mac Otakaras billeder viser samme nye kameraopsætning, som ikke er set på tidligere billeder og tegninger. Der er tale om et dual-kamera, hvor sensorerne er placeret oven over hinanden frem for ved siden af hinanden som på iPhone 7 Plus. Imellem sensorerne er LED-blitzen placeret.

De mange nye billeder skal naturligvis altid tages med et gran salt, da meget endnu kan nå at ske før afsløringen en gang i september måned. Det er dog ikke desto mindre påfaldende, hvor identisk iPhonen ser ud hos de to kilder.

Hvad tror du? Er det her det første rigtige indblik i, hvordan den specielle iPhone 8-udgave kommer til at se ud og fungere?

iPhone 8 iPhone X
Foto: ifanr.com