Nye billeder viser Oppo R11s – og dermed også OnePlus 5T

Knivskarpe billeder er dukket op af den kommende Oppo R11s. Den er særlig interessant, fordi den kommende OnePlus 5T bliver baseret på denne.

Nye billeder viser Oppo R11s – og dermed også OnePlus 5T

Pressefotos af det kommende flagskib fra kinesiske Oppo, R11s, er dukket op på det kinesiske sociale medie Weibo. Der er tale om ni billeder, som viser den første smartphone fra Oppo med en næsten kantfri skærm ligesom det ses i mange andre af efterårets topmodeller.

Oppo R11s er en særlig interessant smartphone, fordi den ventes at være tæt på identisk med den kommende OnePlus 5T, som der pludselig er opstået mange rygter om. OnePlus og Oppo er ejet af den samme, kinesiske smartphonegigant, BBK Electronics, som også sælger smartphones under det kinesiske brand vivo.

Læs også: Er dette de første billeder af OnePlus 5T?

BBK Electronics har tidligere genbrugt smartphonedesigns på tværs af dets brands med succes. Det så vi så sent som med OnePlus 5, der er fuldstændig magen til Oppo R11. Da de – formodentlig – første billeder af OnePlus 5T dukkede op for nyligt, var det derfor heller ikke så overraskende, at lækkede billeder af både OnePlus 5T og den kommende Oppo R11 stemte helt overens med hinanden.

De nye billeder giver altså ikke kun det hidtil bedste indblik i, hvordan Oppo R11s ser ud, men også OnePlus 5T. Den eneste forskel, der ventes at være imellem de to telefoner, er farverne, logoet på bagsiden og eventuelt små detaljer som højttalergitteret i bunden.

Oppo R11S

Så hvad kan siges om Oppo R11s og potentielt også OnePlus 5T ud fra de nye, lækkede billeder? Den måske største nyhed, som billederne afslører i forhold til de senest lækkede billeder, er at Oppo R11s og OnePlus 5T fortsat har en 3,5 mm. jackport i bunden.

Der er ellers gået sport iblandt smartphoneproducenter om at lancere smartphones uden den gamle, analoge port, hvor senest Google sløjfede porten med Pixel 2 og Pixel 2 XL. BBK Electronics ser dog ikke ud til at have planer om at skrotte den – på trods af at Oppo før har lanceret Oppo R5s uden jackport.

Læs også: OnePlus 5T salgsmateriale lækket

Billederne viser også, at Oppo R11s og OnePlus 5T ikke bare bliver genbrug af designet fra Oppo R11 og OnePlus 5 med en ny og større skærm tilføjet. Der ser ud til at være små ændringer i designet hele vejen omkring, og derfor bliver der altså tale om en markant større forskel mellem OnePlus 5 og 5T end med OnePlus 3 og 3T.

Blandt andet i toppen og bunden ses det, at rammen er blevet trykket en smule flad. Hvor OnePlus 5 har to sammenhængende knapper i venstre side til at skrue op og ned på, er de adskilt fra hinanden i Oppo R11s og formentlig også OnePlus 5T. En lille detalje, der er værd at bemærke, er at Oppo R11s har en MicroUSB-port. Lige på dette punkt ventes OnePlus 5T at få en USB Type-C-port. Sidste års Oppo R11 havde nemlig også MicroUSB, men OnePlus 5 fik alligevel USB Type-C.

OnePlus 5T
Disse to billeder af OnePlus 5T blev lækket tidligere på ugen.

Og så er der naturligvis også skærmen, som fylder det meste af fronten og dermed rykker fingeraftrykslæseren om på bagsiden ovenover henholdsvis Oppo- og OnePlus-logoet. Rygter går på, at skærmen måler 6” og har en opløsning på 1.080 x 2.160 pixels. Ellers ser dualkameraet på bagsiden ud til at have fuldstændig samme design som i Oppo R11 og OnePlus 5, men det er ikke utænkeligt, at en eller flere af kamerasensorerne bliver opgraderet.

Oppo R11s bliver ifølge hjemmesiden Trendy Techz den 2. november ved en event i Kina. Hvis BBK Electronics følger samme mønster som i sommer, bør OnePlus 5T blive afsløret senere i november måned. Oppo R11 blev nemlig præsenteret den 9. juni, hvorefter præsentationen af OnePlus 5 fandt sted den 20. juni.