Nyt om Samsungs Galaxy S11 dukker op

Samsungs næste store flagskib, Galaxy S11, lanceres til næste år, men allerede nu dukker der informationer om serien op på nettet.

Nyt om Samsungs Galaxy S11 dukker op

Årets flagskibe er lanceret, anmeldt og ude i landets butikker. Vi skal stadig have kårets årets mobiler, men lige nu skal vi kigge lidt ind i fremtiden. Mere specifikt til februar 2020, hvor en ny Samsung Galaxy S11-serie vil se dagens lys.

Der er selvfølgelig stadig lang tid til, dog dukker der allerede nu troværdige oplysninger op på internettet. Samsung Galaxy S11-serien, der er blevet døbt “Picasso”, kommer i mindst tre modeller, der angiveligt alle får 5G-modem indbygget. 

Indmaden vil byde på flere lækkerier, blandt andet et nyt Exynos 9830 chipsæt (eller Snapdragon 865 til andre regioner). Derudover får den Samsungs nyudviklede LPDDR5 RAM, UFS 3.0 lagerplads og en nye udgave af Samsungs One UI brugerflade i version 2.0, baseret på Android 10.

Huawei P30 Pro Galaxy S10
Samsung Galaxy S11 holder angiveligt fast i punch-hole kameraet. Foto: Mobilsiden.dk

Hurtigere og sikrere ansigtsoplåsning

Samsung har med de seneste flagskibe opnået mere og mere skærm på telefoners front, nu kogt helt ned til et lille punch-hole kamera. Næste skridt ville logisk nok være helt at fjerne frontkameraet fra forsiden, men det kommer vist ikke til at ske.

Informationer fundet i One UI 2.0 tyder på, at Galaxy S11 vil blive udstyret med en sikrere og hurtigere ansigtsoplåsning, hvilket selvfølgelig kræver kamera og 3D-sensorer på forsiden, ligesom på de seneste iPhones og Huawei Mate 30 Pro. Så der vil stadig være et kamera at finde i skærmen på Galaxy S11, spørgsmålet er hvordan det kommer til at se ud og hvor meget det vil fylde.

108 megapixel kamera i Galaxy S11

En af de helt store nyheder i Galaxy S11-serien bliver et forbedret kamera. Den bliver nemlig den første model, der bliver udstyret med Samsungs 108 megapixel kamerasensor, ISOCELL Bright HMX, udviklet i samarbejde med Xiaomi.

Sensoren bruger et quad-bayer filter, navngivet tetracell, der producerer 27 megapixel billeder og skulle altså være fremragende i specielt mørke omgivelser. 

Udover den store primære sensor, så får Galaxy S11 også en 5x optisk zoom med en ny periskoplinse, lidt ligesom den man finder i Huaweis P30 Pro.

Hvornår kommer Galaxy S11?

Ja, der er stadig nogle måneder til. Samsung Galaxy S10-serien blev præsenteret den 20 februar og vi forventer S11-serien lanceres i samme periode. Inden da vil vi helt sikkert se utallige lækkede informationer.