Nyt rygte: Samsung Galaxy Note9 får en avanceret SPen og samme pris som Galaxy Note8

Mens vi venter på lanceringen den 9. August, kommer der flere rygter omkring Samsung Galaxy Note9.

Nyt rygte: Samsung Galaxy Note9 får en avanceret SPen og samme pris som Galaxy Note8

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

En af de mere troværdige kilder på Twitter kommer nu med spændende nyt omkring Galaxy Note9. Det kommende Samsung flagskib får opgraderet den medfølgende SPen. Ifølge Ice universe betyder det forbedret opladning, og Ice universe får opbakning fra en anden troværdig kilde på Reddit. I en kommentar, der sidenhen er blevet slettet, påstår Note4Throwaway at have afprøvet Samsung Galaxy Note9. Efterfølgende har Note4Throwaway valgt at slette sin bruger helt.

Læs også: Samsung Galaxy Note9: Alt vi ved om efterfølgeren i Note-serien

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Som bekendt glemmer internettet aldrig, og dette er ingen undtagelse. En Reddit bruger har selvfølgelig formået at tage et screenshot af den oprindelige kommentar fra Note4Throwaway.
I kommentaren skriver han blandt andet, at den nye SPen lader op på 40 sekunder, hvilket bakker det oprindelige opslag fra Ice universe godt op. På de 40 sekunder får pennen strøm nok til 200 kliks, hvilket ikke er yderligere forklaret. Men der bliver blandt andet fortalt, at SPen kan bruges som fjernbetjent kameraknap på en afstand op til 18 meter, og kan programmeres til brug ved forskellige apps. Derudover vil SPen være gul når man køber den blå Samsung Galaxy Note9, ligesom den såkaldte “always on”-tekst også vil være gul. Telefon og pen skulle dog blive tilgængelig i sort, i samtlige lande hvor de forhandles. Det skal lige nævnes at den gule tekst kan ændres, hvis man foretrækker en mere afdæmpet hvid. 
SPen skulle automatisk parre med telefonen, så snart den bliver sat i. På den måde slipper man for at skulle igennem hele Bluetooth opsætningen.

Samsung Galaxy Note 9
Reklame for lanceringen af Samsung Galaxy Note9 viser Samsungs valg af blå og gule farver. Foto: Samsung

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Læs også: Billeder af Samsung Galaxy Note 9 og Galaxy Tab S4 lækket

Et andet rygte går på at telefonen bliver tilgængelig hos diverse operatører, i en udgave med 128 GB intern hukommelse. En anden version med 512 GB intern hukommelse og 8 GB RAM skulle også komme i handlen, dog ikke hos de amrikanske telesekaber. Det betyder ikke nødvendigvis, at vi ikke får den at se hos de danske teleselskaber.
Prisen på Samsung Galaxy Note9 skulle være den samme som på Galaxy Note8.

Inden lanceringen, i New York den 9. August, er det selvfølgelig kun rygter. Men når både opslag og bruger er blevet slettet, tyder det på, at der er noget om snakken.

Seneste nyt om Mobiltelefoner