Officielt: Nokia 9 PureView afsløres den 24. februar

Nu er det slut med spekulationer. HMD Global bekræfter, at Nokia 9 PureView bliver præsenteret den 24. februar under Mobile World Congress.

Officielt: Nokia 9 PureView afsløres den 24. februar

Nokia 9 PureView med fem bagkameraer har været længe undervejs. Den er blevet forsinket ad flere omgange, men nu er HMD Global – firmaet bag de nye Nokia-telefoner – endelig ude med en officiel dato.

Læs også: Rygte: Nokia 9 udskudt til februar næste år

I et tweet oplyser HMD Globals produktchef, Juho Sarvikas, at der finder en præsentation sted søndag den 24. februar. Han nævner ikke eksplicit, hvad der sker den dag, men der er selvfølgelig tale om, at Nokia 9 PureView bliver præsenteret.

Nokia 9 PureView
Foto: Twitter.com (@evleaks)

Det forlød ellers, at det var planen at præsentere topmodellen i slutningen af sidste år, men den blev angiveligt forsinket til i starten af 2019. HMD Global sigtede angiveligt efter at få lanceret telefonen så tidligt som muligt i 2019 for at få lidt afstand til forårets topmodeller, som vi allerede får præsenteret i slutningen af februar.

Men problemer har altså fået HMD Global til også at udsende en invitation i forbindelse med Mobile World Congress. Derfor sker samme situation som med Nokia 8 Sirocco, hvor telefonen kommer med en sidste års processor. Alt peger nemlig på, at Nokia 9 PureView kommer med Snapdragon 845-processoren, selv om vi allerede nu begynder at se telefoner med Snapdragon 855.