OnePlus 6: Dansk pris og tilgængelighed i Danmark

OnePlus har tirsdag aften løftet sløret for det nye flagskib OnePlus 6. Se her hvad den koster og hvor du kan købe den i Danmark.

OnePlus 6: Dansk pris og tilgængelighed i Danmark

Efter adskillige måneder med rygter kunne OnePlus langt om længe løfte sløret for den længe ventede OnePlus 6, som er dette års helt store flagskib fra producenten.

Som sædvanligt er det en smartphone, som lanceres i Danmark, men denne lancering er lidt speciel. Det er nemlig den klart største i Danmark – i hvert fald i OnePlus-regi. OnePlus 6 kan nemlig købes i samtlige store, danske teleselskaber. Det vil sige 3, YouSee, Telia og Telenor.

Læs også: OnePlus satser stort i Danmark: Fire teleselskaber vil sælge OnePlus 6

Dertil er OnePlus 6 også at finde hos mange af lavpristeleselskaber, som er ejet af ovenstående teleselskaber. Du kan nærmere bestemt også finde OnePlus 6 hos OiSTER, TELMORE og Call me. Du kan naturligvis også blot vælge at købe OnePlus 6 på OnePlus’ egen hjemmeside, hvis du ikke er interesseret i at få et abonnement med i købet, selv om flere teleselskaber dog også sælger OnePlus’ mobiler uden abonnement.

Som noget nyt er Proshop nu også officiel dansk forhandler af OnePlus 6, så dette er også en tredje mulighed for at få fingrene i flagskibet.

  Mirror Black Midnight Black Silk White
Pris 3.899 – 4.399 kr. 3.899 – 4.699 kr. 4.399 kr.
RAM 6 GB eller 8 GB 8 GB 8 GB
Lagerplads 64 GB eller 128 GB 128 GB eller 256 GB 128 GB

På OnePlus’ hjemmeside er den vejledende pris for den billigste variant med 6 GB RAM og 64 GB lagerplads angivet til 3.899 kroner. Som noget nyt har denne variant fået en blank bagside – deraf navnet Mirror Black. Dertil kan du som altid få en variant med 8 GB RAM og 128 GB lagerplads. Denne kan fås i både Mirror Black og Midnight Black. Hvis dette ikke er nok, kan du også få Midnight Black med 8 GB RAM og hele 256 GB lagerplads.

Og som noget helt nyt er der nu også en tredje variant i hvid kaldet Silk White, som har 8 GB RAM og 128 GB lagerplads og er en limited edition, der kun kan købes i en begrænset periode.

OnePlus oplyser, at du kan købe et eksemplar af OnePlus 6 på OnePlus’ hjemmeside, fra og med onsdag den 23. maj. Den vil lande i butikkerne den 5. juni.