OnePlus lancerer interaktive AR-spil til mobilen – vind Nord 2

OnePlus lancerer AR-spil, som kan spilles på alle telefoner - spiller man med, deltager man i konkurrence om den nye OnePlus Nord 2.

OnePlus lancerer interaktive AR-spil til mobilen – vind Nord 2

OnePlus lancerer i denne måned en række interaktive AR-spil, såkaldte challenges. Målet er at vise danskerne, hvordan Augmented Reality (AR) kan bruges på smartphones.

OnePlus klar med nye AR-spil

Første udfordring hedder “The Fast and Smooth Challenge” og sætter fokus på AR-gaming. I The Fast and Smooth Challenge skal brugerne balancere med deres smartphone for at få en bold gennem en udfordrende bane og nå scoren på 90Hz inden for en bestemt tidsperiode. At målet er 90 Hz skyldes naturligvis, at Nord 2, der snart bliver lanceret, understøtter refresh rate på skærmen med 90 Hz.

Endnu en AR-challenge lanceres den 22. juli kl. 17.00, og her gælder det om at oplade så mange telefoner som muligt på tid. OnePlus har længe været langt fremme på lynopladning, så det er naturligvis også for at sætte fokus på den del på den nye telefon.

Se også: Find billig OnePlus Nord

Vind OnePlus Nord 2

Spillenene er en del af en konkurrence, hvor man kan vinde en OnePlus Nord 2 samt andre præmier. Har du lyst til at prøve kræfter med den nye AR-oplevelse, sp skal du klikke dig videre herfra.

Se også: Nyheder om OnePlus

Den videre fortælling

Redaktionen følger op med den seneste udvikling om emnet. Daniel Søgaard Hald kunne ikke lade være. 9/7/2021 gik vi videre med et indlæg omkring emnet Derfor bør OnePlus 9 være din næste mobilKlik her for at læse artiklen.. Absolut seneste nyt om temaet finder du her.