OnePlus Nord CE 3 Lite 5G lanceret – se pris og specifikationer

OnePlus har lanceret to nye produkter i den budgetvenlige Nord-serie: OnePlus Nord CE 3 Lite 5G og Nord Buds 2. Se priser og specifikationer.

OnePlus Nord CE 3 Lite 5G lanceret – se pris og specifikationer

OnePlus har i dag løftet sløret for to nye prisbillige produkter: En ny smartphone med navnet OnePlus Nord CE 3 Lite 5G og trådløse in-ear øretelefoner med navnet Nord Buds 2. Vi tager her et kig på begge nye produkter med både pris, specifikationer og nye funktioner.

Se også: Nyeste test af mobiltelefoner

OnePlus Nord CE 3 Lite 5G

Det er blevet tid til en ny Nord CE-smartphone fra OnePlus. Nord CE-serien blev hurtigt et hit herhjemme, hvor den fristede mange smartphonekøbere med flotte specifikationer til meget overkommelige penge. Et kig på både specifikationer og pris afslører, at OnePlus fortsætter i samme stil.

Godt nok kan navnet virke forvirrende, men OnePlus Nord CE 3 Lite 5G er en ret enkel telefon. Med sig tager OnePlus funktioner fra topmodellerne og presser dem ned i telefonen, der koster under halvdelen.

OnePlus Nord CE 3 Lite 5G kommer med et Snapdragon 695-chipset, 8 RAM og hele 128 GB lagerplads. Skærmen er en 6,7 tommer 120 Hz-skærm i fuld HD-opløsning.

Lynopladning og 108 megapixel kamera

Batteriet er et stort et på 5.000 mAh, der burde give strøm til et par dages brug. Her er også lynhurtig opladning med 67 Watt SuperVOOC, der leverer op til 80 procent strøm på 30 minutter.

Ikke nok med det, bliver OnePlus Nord CE 3 Lite 5G også den første i serien, der kommer med en stor 108 megapixel kamerasensor i dens hovedkamera. Kameraet byder endvidere på 3x lossless zoom samt et 2 megapixel kamera til dybdemåling.

Pris på OnePlus Nord CE 3 Lite 5G

Prisen på OnePlus Nord CE 3 Lite 5G er 2.499 kroner. Den kommer i farverne Pastel Lime og Chromatic Gray.

OnePlus Nord CE 3 Lite 5G og Nord Buds 2

OnePlus Nord Buds 2

OnePlus lancerer samtidig de nye trådløse in-ear Nord Buds 2. Godt nok er prisen steget i forhold til forgængerne, men her er også nye funktioner ombord.

OnePlus har opgraderet lyden i Nord Buds 2, blandt andet med det nye BassWave. De er udstyret med en 12,4 mm stor driverenhed med ekstra stor forstærkning for at øge baskvaliteten og give mere markante beats. Om Nord Buds 2 skriver OnePlus, at de leverer en “afbalanceret lydkvalitet for optimeret lyd både under opkald, og når der lyttes til musik”.

Som noget helt nyt kommer Nord Buds 2 med adaptiv aktiv støjreduktion, hvilket er nærmest uhørt i denne prisklasse.

Derudover anvender OnePlus Nord Buds 2 en AI-algoritme, som med sin avancerede teknologi gør det muligt for brugerne at foretage klare opkald ved hjælp af et dobbelt mikrofonsystem, der forstærker den menneskelige stemme.

Nord Buds 2 har også Transparency Mode, hvor brugerne får mulighed for at afspille musik, mens de stadig kan høre stemmer udefra samt baggrundsstøj.

Pris på OnePlus Nord Buds 2

Prisen på de nye OnePlus Nord Buds 2 er 549 kroner.

Se også: De bedste trådløse in-ear på markedet i dag