OnePlus Nord CE 5G er officiel – den bedste i klassen?

OnePlus Nord CE 5G er nu endelig en realitet, som for under 2.500 kroner ser utroligt lovende ud. Læs alt om OnePlus Nord CE 5G her.

OnePlus Nord CE 5G er officiel – den bedste i klassen?

Det var ikke ligefrem nogen hemmlighed, at den var på vej – og nu er den så endelig en realitet: OnePlus Nord CE 5G. Nord CE 5G er et nyt medlem af OnePlus Nord-familien, som placerer sig mellem den originale Nord og den billigere Nord N10. Her er alt du skal vide om OnePlus Nord CE 5G – inklusiv dansk pris og tilgængelighed. Kunne OnePlus Nord CE 5G være det bedste valg i prisklassen?

Se også: Sammenlign pris og kvalitet på OnePlus-telefoner

OnePlus’ telefoner blev pludselig langt mere tilgængelige, da de sidste år lancerede Nord. En telefon som blev vel modtaget verden rundt, og som fik en god test her på mobilsiden.dk. Senere i 2020 kom endnu billigere modeller i serien, N10 og N100. Og nu står vi altså med endnu et medlem af Nord, som kommer med blandt andet 90 Hz AMOLED-skærm, stort batteri, OnePlus’ ultrahurtige opladning og en fornuftig ydelse. Ifølge OnePlus står CE for “Core Edition”, hvilket skulle betyde, at man her får alt det essentielle og vigtige i en smartphone, til en god pris.

Læs også: Nu er OnePlus 9 på sit billigste – se de bedste tilbud

Produktet er PT ikke tilgængeligt på det danske marked

Produktet er desværre ikke længere tilgængeligt på det danske marked. Det er muligt at det kommer tilbage på markedet senere.

Lækkert design, og så er den tynd

Det er tydeligt, at OnePlus gerne vil friste den yngre målgruppe med OnePlus Nord CE, som både har en god pris og ser godt ud. Designet er meget “OnePlus”, hvilket er en god ting. Her er det flotte farver, et minimalistisk design og høj byggekvalitet.

Hvad der er interessant ved OnePlus Nord CE er, at den er utroligt tynd. På trods af dens langt støre batteri, så er den næsten lige så tynd som en iPhone 12 – kun en halv millimeter tykkere.

OnePlus Nord CE 5G kommer i tre flotte farver. Den velkendte blå farve, en sort og en ny silver ray, som på billeder ser interessant ud.

Her er de tre farver:

OnePlus Nord CE 5G
OnePlus Nord CE 5G

Her er gode specifikationer for pengene

Man får normalt ret meget telefon til pengene, når man kigger på OnePlus’ telefoner – og det ser også ud til at stemme med Nord CE 5G.

Først og fremmest har OnePlus Nord CE en 6,4 tommer AMOLED-skærm med 90 Hz-opdatering i fuld HD. Så tydeligvis en skærm af høj kvalitet. Til at drive de mange pixels sidder der en Snapdragon 750G i den, som desuden har indbygget 5G. Den kommer med enten 6, 8 eller 12 GB RAM og 128 eller 256 GB lagerplads.

Det hele får strøm fra et stort 4.500 mAh batteri. Og når batteriet er ved at løbe tør, så er der heldigvis hurtig opladning med Warp Charge 30T. Det betyder at man på blot en halv time kan lade batteriet fra 0-70 procent.

Og så har den et 3,5 mm jackstik til hovedtelefoner. Til den trådløse lyd er her bluetooth 5.1, som understøtter aptX og aptX HD, LDAC og AAC.

Se også: De bedste telefoner til prisen

OnePlus Nord CE 5G
OnePlus Nord CE 5G har stik til hovedtelefoner – og bluetooth 5.1.

Softwaren er Android 11 med nyeste OxygenOS. OnePlus lover to store Android-opdateringer (Android 12 og 13) til Nord CE 5G og tre års sikkerhedsopdateringer.

Der sidder tre kameraer på bagsiden og et enkelt foran. Hovedkameraet er på hele 64 megapixel med en blænde på f/1,79. Derudover har den ultravidvinkel kamera på 119 grader og et 2 megapixel monokamera. Frontkameraet er på 16 megapixel. Der er natfunktion, portræt, panorama, manuel funktion og mange andre kamerafunktioner.

Pris og tilgængelighed på OnePlus Nord CE 5G

OnePlus Nord CE 5G kan forudbestilles allerede nu, hvor de første lander i butikkerne fra den 21. juni. OnePlus Nord CE 5G har fået en pris fra 2.499 kroner.

Se også: Bedste OnePlus-mobil til prisen