OnePlus Nord CE lækket inden lanceringen – se den her

I dag er OnePlus klar til at lancere budgetmobilen OnePlus Nord CE, men få timer inden lanceringen er billeder og video lækket.

OnePlus Nord CE lækket inden lanceringen – se den her

Der er i skrivende stund 7 timer til, at OnePlus igen i år er klar med et nyt produkt. Men inden OnePlus selv har fået chancen for at præsentere den, så bliver der lækket både billeder og video. Se det hele her.

Der er denne gang tale om en budgetvenlig telefon, som bliver en del af Nord-familien, og ikke en topmodel som OnePlus 9-serien. Nord-serien har allerede modellerne Nord, Nord N10 og N100. Hvordan den nye Nord CE 5G lander prismæssigt vides ikke endnu, men baseret på specifikationerne, som burde den blive billigere end topmodellen i serien, Nord.

Se også: De bedste telefoner under 2.000 kroner

Specifikationer på OnePlus Nord CE

OnePlus har allerede selv afsløret en del om Nord CE, hvor CE står for “core edition”. Der bliver fra OnePlus’ side lagt meget vægt på, at man her får meget telefon til pengene. OnePlus fortæller selv, at den bliver hurtig og flydende, kun 7,9 mm tyk, får 64 MP hovedkamera og den får Warp 30T hurtigopladning og et 4.500 mAh batteri.

Derudover ved vi også, at den får en AMOLED-skærm med 90 Hz-opdateringshastighed, 5G og en Snapdragon 750 – altså en ydelse under OnePlus Nord med Snapdragon 765G.

Læs også: Sammenlign kvalitet og pris på telefoner

Sådan ser OnePlus Nord CE ud

Man er ikke i tvivl om, at Nord CE er en OnePlus-telefon, hvis man kigger på dens ydre. Lige bortset fra at det ligner, at OnePlus har glemt at tilføje deres velkendte Alert Slider. Lad os håbe den er der og det blot er billederne, der snyder.

På bagsiden sidder et tredobbelt kamera og et enkelt kamera på forsiden, gemt væk i en udskæring i skærmen. Her er de lækkede billeder og video af OnePlus Nord CE:

OnePlus Nord CE præsenteres klokken 16:00 dansk tid, hvor vi er klar med alle nyhederne.

Se også: Find det rigtige mobilabonnement til din nye mobil