OnePlus Open kan blive mange tusind kroner billigere end Samsung Galaxy Fold5

Et rygte lyder lige nu, at OnePlus Open kan blive op mod 4.000 kroner billigere end Samsungs nyeste foldbare telefon.

OnePlus Open kan blive mange tusind kroner billigere end Samsung Galaxy Fold5

OnePlus Open bliver selskabets første foldbare telefon og mange ser frem til, hvad OnePlus finder på, når de forsøger at tage kampen op med Samsung Galaxy Z Fold 5.

Galaxy Z Fold 5 er det ypperste på markedet lige nu i sin kategori, så der er ingen tvivl om, at OnePlus virkelig skal lægge sig i selen, hvis de skal kunne konkurrere med Fold5. Vi har set fra andre af OnePlus’ premium-produkter, at de sagtens kan matche Samsungs bedste telefoner på teknikken – og ikke mindst på prisen.

Derfor kan vi med rette sætte næsen op efter at skulle finde lidt færre kroner op lommen for at få fat i OnePlus Open. Samsung Galaxy Z Fold5 koster fra 14.499 kroner.

Se også: Billig pris på Samsung Galaxy Z Fold5

Hvilken pris kan OnePlus Open få?

Rygterne siger, at prisen på OnePlus Open kan være op mod 30 procent lavere. Stemmer det, skulle det være muligt at få fingre i OnePlus Open for godt 10.000 kroner.

OnePlus har selv meldt ud, at de vil lancere telefonen i andet halvår 2023. Der går rygter om, at selskabet har været nødt til at udskyde en planlagt lancering i slutningen af august til en gang hen i oktober. Dette har OnePlus ikke selv kommenteret på.

Se også: Foldbare telefoner er gode til erhverv

Funktioner og specifikationer

OnePlus Open åbnes og lukkes som en bog lige som Galaxy Fold5 og har et cirkulært kameramodul på bagsiden, som forventes at indeholde Hasselblad-kamerateknologi.

Skærmen skulle være 7,8 tommer stor foldet ud, mens den foldet sammen har en skærm på 6,3 tommer. Den kan være drevet af en stærk chip fra Qualcomm, nemlig Snapdragon 8 Gen 2, og have op til 16 GB RAM og 256 GB lagerplads.

Det forventes, at kameraopsætningen på bagsiden indeholder to 48-megapixelsensorer sammen med et 64-megapixel primært kamera.

De to på forsiden kunne være et 32-megapixelkamera på coverdisplayet og et 20-megapixelkamera på det foldbare display. Vi kan altså godt sætte næsen op efter et virkelig godt kamera i den kommende Open.

Endelig kan OnePlus Open være udstyret med et langtidsholdbart batteri, som kan oplades virkelig hurtigt med 100 watt opladningssupport.