OnePlus Open overrasker: Overlever ekstrem bøjetest

Den nye OnePlus Open får ros for at være den nok bedste foldbare telefon på markedet. Nu viser det sig, at den også står stærkt rent fysisk.

Da OnePlus Open blev lanceret i slutningen af oktober måned i år, var det under stor opmærksomhed fra omverdenen. Det var nemlig ikke blot en hvilken som helst telefon. Her var der tale om den første foldbare telefon fra kinesiske OnePlus.

Nu viser det sig, at den ikke blot er et stærkt bud på en foldbar smartphone, men også står stærkt, når den bliver udsat for fysisk belastning.

Læs også: Test af OnePlus Open – den bedste foldbare mobil

JerryRigEverything har testet OnePlus Open

Den kendte youtuber JerryRigEverything, som er kendt for at teste smartphones holdbarhed, har haft OnePlus Open under luppen – eller kniven om man vil.

JerryRigEverythings video starter med en vis skepsis og ordene fra Zack, der står bag kanalen JerryRigEverything, om, at han ikke forventer, at telefonen vil overleve hans ekstreme test.

Foto: YouTube.com (JerryRigEverything)

OnePlus Opens skærm på indersiden overlever da heller ikke særligt stor belastning. Den er nemlig lavet af plastik, og den får derfor tydelige ridser allerede ved genstande på niveau 2 ud af 10 Mohs’ hårdhedsskala. Dette er dog forventeligt, da alle andre foldbare telefoners indre skærme bliver ridsede lige så let. Det er en naturlig konsekvens af skærmen, som skal kunne foldes og derfor er blød.

Den ydre skærm er dog af glas, og derfor overlever den også et markant hårdere tryk.

Se også: Hvilke telefoner har det bedste kamera?

Overlever overraskende i ekstrem test

Udover at teste den strukturelle styrke på skærmene tester JerryRigEverything også telefonens evne til modstå kraftige bøjninger. Her er resultatet overraskende. Det viser sig nemlig at OnePlus Open overlever den voldsomme bøjetest.

Forventningen fra JerryRigEverything var ellers, at telefonen hurtigt ville bukke under for presset. Det viser sig dog, at den tilmed tåler at blive bøjet den forkerte vej. Telefonen giver godt nok efter for presset, men den knækker ikke i to stykker, som man kunne forvente.

Efterfølgende fungerer telefonen stadig, som den plejer. Den vil dog ikke lukke på helt samme måde, som den gjorde oprindeligt.

Se også: Hvilke telefoner tager gode billeder?

OnePlus har før skuffet i test

Resultatet af den fysiske belastningstest af OnePlus Open er overraskende på flere punkter. OnePlus plejer nemlig ikke at klare sig specielt godt i denne slags test.

Faktisk bukkede OnePlus 11 hurtigt under for presset i JerryRigEverythings test. At det på samme måde ikke er tilfældet med OnePlus Open, tyder altså på, at OnePlus har forbedret styrken i deres telefoner, siden JerryRigEverything havde fingrene i OnePlus 11.

Læs også: OxygenOS 14 med Android 14 ruller ud til OnePlus 11