OnePlus: Vores foldbare mobil er en drømme-smartphone

OnePlus er nu klar med lanceringsdatoen for deres første foldbare mobiltelefon. OnePlus Open er et ægte flagskib og "drømme-smartphone".

OnePlus: Vores foldbare mobil er en drømme-smartphone

Det har været rygtet længe og nu er den altså snart officiel: OnePlus Open, der er smartphonemærkets første bud på en high-end foldbar mobiltelefon. Læs hvad vi kan forvente os af OnePlus Open og hvornår den lanceres.

Se også: Test af nyeste smartphones

OnePlus Open er et foldbart flagskib

Open er OnePlus’ første forsøg med en foldbar mobiltelefon, men der er ikke skruet ned for forventningerne til den kommende mobiltelefon. Ifølge OnePlus skal Open nemlig gøre op med kompromisser, som andre foldbare telefoner har.

Ikke nok med, at OnePlus Open er klar til at matche de allerbedste smartphones på markedet, er den klar til at opfylde dine vildeste smartphone-drømme.

“OnePlus Open er drømme-smartphonen, der er klar til at gøre op med kompromiset mellem skærmteknologi, kamera-performance og vægt, som ellers er blevet status quo for eksisterende foldbare enheder,” siger Thor Gøtz, landechef for OnePlus i Danmark.

Ifølge OnePlus vil Open byde på førsteklasses byggekvalitet og hardware fra øverste hylde, og den vil sætte standarden for foldbare smartphones i fremtiden.

Læs også: Find den bedste kameramobil

Nyeste indmad i en foldbar indpakning

OnePlus har allerede fremvist lidt af designet på Open, men specifikationer er stadig hemmelige. Det betyder dog ikke, at der ikke er rygter om dens indhold.

Blandt specifikationerne kan fremhæves en stor 7,82-tommer foldbar LTPO-skærm med 120 Hz, 16 GB LPDDR5X RAM og 1 TB UFS 4.0 lagerplads og den hurtige Snapdragon 8 Gen 2.

Du kan læse se seneste rygter og billeder af OnePlus Open her.

OnePlus Open lanceres den 19. oktober

Ifølge The Verge løftes sløret for OnePlus Open løftes den 19. oktober ved et event i Mumbai i Indien. Mobilsiden deltager i eventet og vil derfor også være først med nyhederne om OnePlus Open.

Se også: Se laveste priser på OnePlus-telefoner