Overblik: Blindtest og de bedste smartphones sommeren 2018

Her kan du få et overblik over de største og mest læste nyheder fra ugen, der gik.

Overblik: Blindtest og de bedste smartphones sommeren 2018

Trods det fortsat gode sommervejr dækkede vi jer, som altid, ind med de seneste mobilnyheder.

Sidste uge bød blandt andet på en blindtest, hvor vi på Mobilsiden satte flere topmodeller op mod hinanden. Resultatet af denne bringer vi på onsdag. Vi tog også et kig på sommerens bedste smartphones, og så demonstrerede Google næste trin i udviklingen af Google Assistent: Duplex.

Nedenfor følger de 10 mest læste og populære artikler fra den forgangne uge.

Blindtest: Hvilken mobil tager de bedste billeder?
Sony Xperia XZ2, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, iPhone 8 Plus eller HTC U12+? Stem om hvilken mobil der tager de bedste fotos.

De bedste smartphones lige nu – Sommeren 2018
Vi giver dig vores bud på de bedste smartphones lige nu, i hver deres kategori.

Google viser ny, imponerende demo af Google Duplex
Google har udgivet en ny film, der viser hvordan Google Assistent en skønne dag kan foretage opkald for dig og eksempelvis reservere bord på en restaurant.

Avis: Samsung Galaxy S10 får tredobbelt bagkamera
Der kommer hele tre forskellige varianter af næste års Samsung Galaxy S10, og den ene af dem får hele tre bagkameraer, lyder det fra avisen ETNews.

OnePlus: Vi lover to år med softwareopdateringer
OnePlus melder deres softwareopdaterings planer klart ud. To år med softwareopdateringer og hele tre med sikkerhedsopdateringer.

Her er de mulige danske priser på dette års tre iPhones
En analytiker fra det amerikanske finanshus Morgan Stanley mener at vide, hvad de tre iPhones, som Apple lancerer dette efterår, kommer til at koste.

Samsung Galaxy Note9: Alt vi ved om efterfølgeren i Note-serien
Vi kan ikke være langt fra en præsentation af efterfølger i Samsungs Galaxy Note serie. Her er hvad vi ved om Samsung Galaxy Note9.

Ny Udforsk-funktion ruller ud til Google Maps
Google Maps har fået en helt ny Udforsk-sektion i appen til både Android og iOS, som gør det meget nemmere at finde interessepunkter såsom spisesteder.

Rygte: Google arbejder på en spillekonsol
Et rygte om en spillekonsol fra selveste Google har set dagens lys. Måske XBOX og Playstation i fremtiden vil få en ny konkurrent.

Google Pixel 3 og 3 XL: Knivskarpe billeder afsløret
Lanceringen af Googles Pixel-smartphoneduo nærmer sig så småt. Som så mange gange før har Twitter-tipsteren Onleaks før tid afsløret billeder af telefonerne.

Ugens test og tiphistorier

Test: Jabra Elite Active 65t – Frihed uden ledninger
Anmeldelse: Jabra er tilbage med et sæt hovedtelefoner til den aktive livsstil. Vi har haft Jabra Elite Active 65t til test og her er vores mening om dem.

Test: B&O Earset – Poleret lyd, spoleret design
Anmeldelse: B&O satser på lyden med et sæt trådløse in-ear hovedtelefoner. Vi har haft B&O Earset til test og her er vores mening.

Tip: Få din Android-mobil til at føles hurtigere
Med få klik i indstillingerne kan du give din Android-smartphone en lille turboladning og få den til at føles lidt hurtigere, end den plejer.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...