Overblik: Diamanttelefoner og Samsung, Huawei-flagskibe på vej

Her er de vigtigste og mest læste artikler fra ugen der gik.

Overblik: Diamanttelefoner og Samsung, Huawei-flagskibe på vej

Skal mobilens display holde ridserne væk, er intet materiale bedre egnet end diamant. Derfor vakte det denne uge opsigt, at det hundedyre materiale blev spået en fremtid allerede i næste års smartphones.

Næste år kommer smartphones med diamantskærme

Et firma er ved at teste mere holdbare skærme til smartphones. De er fremstillet af intet ringere end diamant og står til at få debut næste år.

Opsigtsvækkende bliver det givetvis også, når både Samsung og Huawei i de kommende uger introducerer deres respektive toptelefoner for 2018: Galaxy S9 og Huawei P20. Hvad de begge vil byde på, blev den uge tydeliggjort i to større læk.

evleaks afslører billeder af både Samsung Galaxy S9 og S9+

Twitter-tipsteren evleaks deler nye billeder – denne gang af både Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+ med et dualkamera. Han afslører også, hvilke farver de kommer i.

Billeder og spionfotos af Huawei P20-serien lækket
Billeder fra en producent af covers og spionfotos viser, hvad der måske er Huawei P20 – det næste flagskib fra Huawei med hele tre kamerasensorer bagpå.

Eksisterende Samsung-brugere har i denne uge også nyt at se frem til, efter at den store Android 8.0 Oreo opdatering nu begynder at blive rullet ud.

Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+ får nu Android 8.0 Oreo
Samsung har startet udruldningen af Android Oreo til deres Galaxy S8 modeller. Inkluderet i opdateret er den seneste sikkerhedsopdatering fra Google.

I Apple-lejren er der både positivt og mindre positivt nyt. iPhone X-brugere oplever fejl i opkaldsfunktionen mens der allerede fra næste måned skulle være nye i-produkter på vej.

iPhone X-fejl: Nogle gange kan man ikke besvare opkald
Hundredvis af iPhone X-ejere klager over, at de en gang imellem ikke kan besvare indkommende opkald, fordi skærmen er op til 10 sekunder om at tænde.

Medie: Apple afslører nye produkter næste måned
Står det til den it-mediet DigiTimes, løfter Apple sløret for nye produkter i marts måned. Der er usikkert, hvilke produkter vi i så fald får at se.

Kronaby SEKEL

Ugens tips og tests

Kronaby SEKEL – klassisk design med moderne dyder [TEST]
I hybrid uret fra svenske Kronaby, får du et ur med klassisk design, men krydret med moderne funktioner

Besvar et opkald med en SMS på iPhone [TIP]
Har du ikke tid til at tale, så kan du på din iPhone besvare et opkald med en standard SMS eller en tekst som du selv har defineret. Læs her hvordan.

Sådan undgår du at misse de vigtige ting på Facebook [TIP]
Facebook har ændret i deres feed. Med denne simple indstilling kan du nemt vælge til, hvilke ting du gerne vil have i dine nyheder på Facebook

Flere artikler om Smartphone

Næste interessante artikel i sagen. mobilsiden fortsatte fortællingen. 6/2/2018 publicerede redaktionen en ny vinkel på Her er det måske første kig på HTC U12 – Læs fortsættelsen her. Emnet er stadig Hot. Klik her for seneste nyt..