På mandag lander Samsung Galaxy A80 i butikkerne

Samsung Galaxy A80 lander i butikkerne på mandag, og telefonen med det roterende pop-up-kamera tilbyder rigtig meget for pengene.

På mandag lander Samsung Galaxy A80 i butikkerne

Tilbage i april afslørede Samsung den nye Galaxy A-serie. Serien består af fem telefoner, der alle henvender sig til den prisbeviste forbruger, som stadigvæk gerne vil have premium-funktioner.

Læs også: Test: Samsung Galaxy A50 – A for anbefalelsesværdig

Siden offentliggørelsen af de fem telefoner, er de lidt efter lidt kommet på markedet, og nu kommer den sidste, og største, telefon i klassen således på hylderne i Danmark.

Samsung Galaxy A80
Foto: Mobilsiden.dk

Samsung Galaxy A80 er med afstand den mest innovative telefon i serien. Det skyldes selvfølgelig primært det roterende pop-up-kamera, der sikrer billeder af højeste kvalitet i begge retninger. Kameraet består af en 48MP hovedlinse, en 8MP supervidvinkellinse, der kan optage i en vinkel på op til 123 grader, og et 3D-dybdeffekt kamera til bokeh-effekt. Det er vist rimeligt sikkert at antage, at der ikke findes mange telefoner på markedet, der tilbyder så godt et “selfie-kamera”.

“Kameraet i Galaxy A80 giver også brugerne mulighed for at skabe bevægelige billeder af professionel kvalitet til live deling af oplevelser. Gennem Super Steady-funktionen kan brugerne optage stabile livevideoer selv i eventyrlige aktiviteter, og med supervidvinkelsfunktionen kan man fange mere af omgivelserne og detaljer på film. For at fokusere på det vigtigste i billedet har kameraet en 3D dybdeeffekt, der gør det muligt for brugeren at udslette distraktioner i baggrunden. En funktion, der med Galaxy A80 også er tilgængelig ved videooptagelse.” skriver Samsung i en pressemeddelelse.

Kameraet er dog ikke det eneste, der lyder lovende ved Samsung Galaxy A80. Telefonen har en stor FHD+ SuperAMOLED-skærm på hele 6,7 tommer. Sammen med Dolby Atmos virker den store skærm selvskrevet til spil og film. I det hele taget lader telefonen til at være designet til medier og kreativ udfoldelse. Med 8GB RAM, 128GB intern hukommelse og en Octa Core-processor, har Samsung Galaxy A80 masser af kraft til både spil, film og video- og billedredigering.

Telefonen er at finde i butikkerne fra på mandag, til en vejledende pris på 5.199 kroner. Samsung Galaxy A80 fås desuden i farverne, sølv, guld og sort.

OPDATERING: Vi har ved en fejl skrevet, at telefonen allerede var i butikkerne fra fredag. Telefonen kommer først i salg fra i morgen, mandag. Vi beklager meget.

Galaxy A80 specifikationer
 Mål 165,2 x 76,5 x 9,3 mm
 Skærm 6.7-inch FHD+ (1080×2400) Super AMOLED, Ny Infinity Display
 Processor Octa Core (2.2GHz Dual + 1.8GHz Hexa)
 Batteri 3,700mAh 25W Super-Fast Charging
 RAM 8GB
 Lagerplads 128GB
 Kamera Hoved: 48MP, F2.0
Ultra Wide lens: 8MP, F2.2 (123°)
3D Depth
Roterbart kamera
 Software Android 9 Pie
 Andet Dolby Atmos
Fingeraftrykslæser i skærmen