Pokémon Duel: Nyt Pokémon-spil udgivet til Android og iOS

Pokémon Duel er helt nyt spil til både Android og iOS, der samler alt det bedste fra Pokémon-universet i et sjovt strategisk brætspil.

Pokémon Duel: Nyt Pokémon-spil udgivet til Android og iOS

I sommers gik hele mobilverdenen amok over spillet Pokémon GO, men stille og roligt er luften gået af ballonen og Pokémon-hypen har lagt sig – ja måske lige indtil i dag.

Pokémon Company har nemlig i dag lanceret Pokémon Duel, et helt nyt Pokémon-spil til både Android og iOS.

Pokémon Duel er en helt anden form for spil, der gør det muligt at dyste med Pokémon-monstrene gennem et taktisk udfordrende spil, hvor også din strategiske sans kommer på banen.

Læs også: Pokémon GO kan nu i spilles dansk shoppingcenter

Målet med Pokémon Duel er at få én af dine seks Pokémon-figurer til at nå modstanderens side, og det strategiske aspekt kommer i, hvordan du vælger at rykke rundt, angribe og forsvare i forhold til din modstander.

Du kan både spille mod computeren lokalt samt mod en anden Pokémon-fan online. Derudover er der online-konkurrencer, leaderboards samt muligheder for at oplåse nuværende skjult materiale.

Du kan hente Pokémon Duel gratis til både Android og iOS.

Se også: Stor opdatering til Pokémon GO er på vej

Pokémon Duel kræver at du downloader en del af spillet først, som kan tage lidt tid, hvis du ikke er på en hurtig WiFi- eller 4G-forbindelse.