Rygte: En billigere Nothing Phone Lite er på vej

Nothing har angiveligt allerede en ny smartphone på vej. Den kommende model skal lige meget Phone (1), men have en billigere pris.

Rygte: En billigere Nothing Phone Lite er på vej

Nothing har netop lanceret deres første smartphone, Phone (1), der er blevet taget vel imod hos mange internationale medier. Vi er også selv på vej med en test af Nothing Phone (1), som du godt kan se frem til. Allerede nu dukker der dog et rygte op, som påstår at Nothing snart vil lancere en endnu billigere smartphone.

Læs også: De bedste telefoner til prisen

En Nothing Phone (1) lite?

Ja, det ville være logisk, hvis Nothings næste smartphone blev døbt noget ala Phone (2), men sådan skal det angiveligt ikke gå. Det vil nemlig være en såkaldt “lite”-version, hvor en billigere pris er gjort muligt, ved at fjerne nogle ting.

Rygterne påstår, at den billigere Nothing Phone (1) vil være nøjagtig den samme smartphone, men vil gå glip af den funktion, som har skabt så meget hype omkring den første smartphone fra Nothing: Nemlig LED-lysene bag bagsidens glas.

Men man vil stadig få den fine byggekvalitet, den (til prisen) flotte hardware og den helt samme oplevelse – bare vil en billigere pris. Her vil ogs stadig være den samme hurtige opladning, men derimod skulle den få et større batteri (5.000 mAh). Ved at fjerne lysene på bagsiden skulle der angiveligt være plads til et større batteri.

Nothing afviser rygterne

Da ingen af disse oplysninger er bekræftet på nogen måde endnu, skal du tage dem med et gran salt. Spørger man Nothing benægter de, at sådan et produkt skulle være på vej.

Kommer der en billigere Nothing Phone (1)? Det er svært at svare på, men allerede nu er virksomheden første smartphone en mellemklassetelefon, som på papiret fint kan konkurrere med hvad der ellers er på markedet. Hvad vi mener om Nothing Phone (1) kan du læse i vores kommende test.

Se også: Pris på Nothing Phone (1)