Rygte: OnePlus 8 kommer i en billigere Lite-udgave

Næste OnePlus-mobil ser ud til at blive lanceret i tre udgaver: OnePlus 8 Pro, OnePlus 8 og en billigere OnePlus 8 Lite.

Rygte: OnePlus 8 kommer i en billigere Lite-udgave

Den velkendte, og for det meste troværdige, tipster OnLeaks har været på spil igen. Vi har allerede set konceptbilleder af de kommende OnePlus 8 Pro og OnePlus 8, men denne gang får vi et første kig på en helt ny type mobiltelefon fra OnePlus. Det kunne nemlig tyde på, at OnePlus næste år vil lancere en billigere model, sammen med de andre traditionelle modeller, skriver GSMArena.

OnePlus 8 i den billigere “lite”-udgave vil have et anderledes design end OnePlus 8 Pro og OnePlus 8, der ser ret ens ud. Den billigere model vil blive udstyret med en flad skærm på et sted mellem 6,4 og 6,5 tommer, med et punch-hole i venstre side af skærmen.

Bagsiden vil være buet og byde på et nyt kameradesign, der minder meget om Samsungs kommende Galaxy S11, og indeholder to kameraer. Der er ikke mange informationer om den endnu, men der bliver gættet lidt. Eftersom den ikke har en fysisk fingeraftrykslæser, så må den være indbygget i skærmen, hvormed skærmen må være af AMOLED-typen. Om det er med OnePlus 90Hz-teknologi vides dog ikke.

OnePlus 8 Lite
Konceptbillede af OnePlus 8 Lite. Foto: Onleaks

Knapper og højtalere på enheden er placeret i traditionel OnePlus-manér, men den er med 8,6mm tykkere end OnePlus 8 og tyndere end OnePLus 8 Pro. Det forventes af OnePlus 8 Pro og OnePlus 8 kommer med Qualcomms nye Snapdragon 865, men om Lite-modellen her får samme chipset eller en mindre hurtig model vides ikke. 

De tre OnePlus 8-telefoner forventes lanceret til maj næste år.