Rygte: OnePlus 9 kommer i mere end to udgaver

Allerede til marts skulle OnePlus angiveligt være klar med nye premium telefoner, som bærer navnet OnePlus 9. Denne gang ser der dog ud til at komme flere modeller end tidligere.

Rygte: OnePlus 9 kommer i mere end to udgaver

Traditionelt har OnePlus i lanceret to premium telefoner samtidigt; den dyre Pro-model samt en billigere, men stadig high-end, model. Denne strategi så vi med OnePlus 7, OnePlus OnePlus 7T, OnePlus 8 og med OnePlus 8T gik der så rav i den. Her lancerede OnePlus nemlig kun en enkelt telefon og udelod Pro-modellen. Næste skridt er OnePlus 9, som forventes lanceret i starten af 2021, og her kunne OnePlus pludselig stå klar med tæt på en håndfuld modeller, hvis vi skal tro seneste rygter.

Læs også: Test af OnePlus 8T – Ultra meget telefon til pengene

De nye rygter kommer fra to pålidelige kilder (Weibo og TechDroider), som har fået opfanget flere forskellige modelnumre for de kommende OnePlus 9. OnePlus 9 har fået den interne kode “Lemonade” og vil angeligt komme i tre modeller, måske flere. Der er nemlig fundet modelnavnene LE2110, som til hører OnePlus 9, samt LE2117, LE2119 og LE2120 der skulle være OnePlus 9 Pro.

Og derudover er der også modellen LE2127 blevet opdaget. Det ser ud til, at dette er en model, der adskiller sig fra OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro, som altså kunne være den mystiske tredje model. Er vi ude i en OnePlus 9 Ultra? – Det er bare rent gætteri, men dog ikke umuligt. 

Se også: De billigste priser på OnePlus

OnePlus 9 – rygtede specifikationer

Der er endnu ikke meget vi ved om OnePlus 9 endnu, og der er også stadig et stykke tid til lanceringen. Men lidt er der alligevel – som man selvfølgelig skal tage med et gran salt. Først og fremmest, og det er nok det mest sikre, så kommer den med Snapdragon 875. Derudover skulle skærmopdateringsfrekvensen blive pumpet op til 144 Hz, som vi også har set i ASUS ROG Phone 3.

Der vil selvfølgelig også være en super hurtig opladning ombord i OnePlus 9. Her regner man med, at den nylancerede 65W-opladning er at finde i alle modeller. Om de alle får den nye hurtige trådløse opladning fra OnePlus 8 Pro må tiden vise, men vi håber det. Her vil sandsynligvis være IP68-certificering og forbedrede kameraer.

Læs også: OnePlus bliver billigere – her er OnePlus Nord N10 og N100

Hvad synes i om ideen med flere OnePlus 9-modeller?

Flere nyheder i sagen

Redaktionen har fulgt sagen og her er den seneste opdatering. Lasse Olsen har holdt fast i temaet. 28/10/2020 puplicerede vi en ny vinkel på sagen med nyheden; Undersøgelse: Nokia og OnePlus er bedst til softwareopdateringer – Følg den videre udvikling her. Seneste nyt om temaet finder her.