Sådan følger du med i Microsofts Windows 10-event i dag

I eftermiddag klokken 16:00 præsenterer Microsoft sine 2 nye Lumia-smartphones samt en ny Surface 4 Pro-computer. Sådan livestreamer du eventen hjemmefra.

Sådan følger du med i Microsofts Windows 10-event i dag

Microsoft inviterede for 3 uger siden til en stor Windows 10-event i New York, og i dag klokken 16:00 dansk tid går det hele løs, hvor det traditionen tro livestreames online.

Læs også: Microsoft-brøler: lækker Lumia 950 flagskib på egen hjemmeside

Rygterne forud for eventen går på, at blandt andet to Lumia-smartphones og en ny Surface 4 Pro-computer ser dagens lys. Specifikationer og billeder af de to smartphones, Lumia 950 og Lumia 950 XL, har nu været ude i adskillige måneder, og der er derfor ikke mange overraskelser tilbage ud over eventuelle nyheder på softwaresiden.

Idéen med de nye produkter, der lanceres denne eftermiddag, er netop at vise det nye Windows 10 frem på bedste vis – præcis som Google forleden gjorde det med sine Nexus-telefoner med Android som styresystem.

Læs også: Mulige priser på Microsoft Lumia 950 og 950 XL ude før tid

Det er derfor på denne hjemmeside, du skal tage et kig forbi klokken 16:00, hvis du vil følge direkte med hjemme fra stuen. Som altid vil Mobilsiden også følge eventen og bringe alle de største nyheder, som Microsoft præsenterer senere på dagen.