Sådan kan OnePlus 9 komme til at se ud + rygtede specifikationer

De første billeder af OnePlus 9 er dukket op på nettet, sammen med en række imponerende specifikationer. Det kommer også med nyheden om, at den kommende premium-serie kommer tidligere end normalt. Se de seneste rygter om OnePlus 9 her.

Sådan kan OnePlus 9 komme til at se ud + rygtede specifikationer

Det ser ud til at starten på 2021 bliver et vildt et af slagsen – i hvertfald når vi snakker nye mobiletelefoner. Ikke nok med at Samsung forventes at lancere deres Galaxy S21-serie allerede i januar, så forventes OnePlus premium-telefoner også tidligere. Det betyder også, at vi allerede nu begynder at se de første billeder af telefonen, som er lavet udfra rygter fra pålidelige kilder. Her er det første billede af OnePlus 9 og de rygtede specifikationer på den.

Se også: De billigste priser på OnePlus-telefoner

Som man kan se på nedenstående billede, så er det ikke fordi OnePlus forventes at introducere et helt nyt design med den kommende OnePlus 9. Faktisk ligner den meget den nye OnePlus 8T, som introducerede et nyt kameradesign. Der er dog alligevel et par spændende nyheder. Først og fremmest ligner det skærmen er flad og dernæst bliver skærmen større. Den vokser fra 6,55 tommer til 6,65 tommer, men det betyder ikke telefonen bliver mindre. Kanterne omkring skærmen er nemlig blevet mindre og dermed bliver der plads til lidt mere skærm. Der er også sket lidt med kameradesignet, som nu ser mindre ud.

Her er billedet af OnePlus 9:

OnePlus 9
OnePlus 9. Konceptbillede lavet ud fra rygtet design.

Specifikationer på OnePlus 9

Som man nok kunne forvente af OnePlus, så kommer OnePlus 9 med nogle ret imponerende specifikationer. I hvert fald hvis man skal tro på disse rygter, som må siges at komme fra nogle “ordentlige kilder”.

Angiveligt kommer OnePlus med Qualcomms kommende topmodel af chipset, Snapdragon 875. Dertil en 120 Hz-skærm, et stort 5000 mAh batteri samt OnePlus’ nye hurtige 65W-opladning.

Kameraerne kender vi ikke meget til endnu, udover at der er tre på bagsiden og et enkelt foran.

OnePlus 9 kommer allerede til marts

OnePlus 9 forventes lanceret allerede til marts, og der kan denne gang komme mere end de typiske to modeller.

Læs også: Mobildeal: OnePlus 8 er nu billigere end nogensinde