Sådan kan Samsung Galaxy 11 komme til at se ud

Nye konceptbilleder af Galaxy S11 og Galaxy S11e dukker op på nettet. Se billederne her og de forventede specifikationer.

Sådan kan Samsung Galaxy 11 komme til at se ud

Der er stadig lang tid til en officiel lancering af Samsung næste Galaxy S-serie, men derfor kan vi godt tage et kig på disse nye konceptbilleder. Billederne kommer fra OnLeaks, der som regel leverer troværdige informationer.

OnLeaks er, sammen med Pricebaba, kommet frem dette bud på udseendet af Samsungs Galaxy S11 og S11e, der blandt andet viser centreret punch-hole og en større kameraø. Spørger du os, så er det et ret troværdigt bud, men tag alligevel det hele med et gran salt.

Lad os først tage et kig på Galaxy S11.

Samsung Galaxy S11
Konceptbillede af Samsung Galaxy S11. Foto: OnLeaks

Samsung Galaxy S11

Det første man lægger mærke til på Galaxy S11 er placering af frontkameraet. På Galaxy S10-serien var det placeret i højre side, men er denne gang centeret – ligesom på Galaxy Note10. Selve kamera-udskæringen ser også mindre ud.

Skærmen vil angiveligt været på 6,7 tommer og af typen Dynamic AMOLED med HDR10+ med 120Hz opdateringshastighed. I de fleste lande vil den blive udstyret Exynos 990 og i Kina og USA med Snapdragon 865.

På bagsiden ses et nyt kameradesign med fire kameralinser. Vi har tidligere beskrevet den nye 108 megapixel Samsung-sensor, som Galaxy S11-serien ser ud til at komme med.

Samsung Galaxy S11e
Samsung Galaxy S11e konceptbillede. Foto: OnLeaks

Samsung Galaxy S11e

Den mindste udgave af Samsung Galaxy S11-serien bliver ikke meget anderledes, men der er alligevel et par forskelle. Først og fremmest størrelsen.

e-udgaven af Galaxy S11 vil nemlig have en skærm på enten 6,2 eller 6,3 tommer, betydelidt mindre end den normale S11 og meget mindre end den rygtede S11+ med 6,9 tommer. I forhold til forgængeren sker der angiveligt nyt med skærmen, for den flade skærm i S10e ser ud til at blive byttet ud med et buet. Den fysiske fingeraftrykslæser i S10e ser også ud til at blive skiftet ud med Samsungs ultralyds-læser.

Hardwaren er mere eller mindre identisk i S11 og S11e, men sidstnævnte får kun tre kameraer på bagsiden.

Læs også: Samsung Galaxy S11 får bedre batteritid og 120Hz-skærm

Samsung Galaxy S11e
Konceptbillede af Samsung Galaxy S11e. Foto: OnLeaks