Sådan ser Android 9 Pie ud på Samsung Galaxy S9

Sådan kommer Android 9 Pie til at se ud på Samsung Galaxy S9 med Samsung Experience 10.0

Sådan ser Android 9 Pie ud på Samsung Galaxy S9

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Samsung er i fuld gang med at få forberedt Android 9 Pie til deres kompatible mobiltelefoner. Nu får vi endelig et lille indtryk af den kommende opdatering med nye billeder. Vil du gerne se om din mobil får Android 9, så kan du se denne artikel, som vi løbende opdaterer.

Med Android 9 Pie opdateringen til Galaxy S9 kommer også ny udgave af Samsungs brugerflade: Samsung Experience. Den rykker op fra version 9.5 til 10. Med den nye software kommer vi til at se relativt store ændringer. Kig med her.

Læs også: Huawei tester Android 9 Pie på P20 og P20 Pro

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Det er stadig en tidlig udgave, men det giver stadig et fint indtryk. Men forvent at der går noget tid endnu, inden opdateringen begynder at rulle ud.

Først og fremmest så kommer der et mørkt tema, som spiller rigtig godt sammen med Samsungs AMOLED skærme. Samsung kalder dette “night theme”. Derudover bliver kanter i brugerfladen afrundede, både notifikationer, indstillinger og multitasking. Der kommer derudover også et nyt udseende til hurtigindstillinger.

Klokken er rykket over i venstre side, sammen med notifikationerne. Multitasking knappen har desuden fået nyt design:

android pie galaxy s9
Samsung Galaxy S9 med en tidllig udgave af Android 9 Pie. Foto: XDA-developers.com

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Multitasking kommer også til at se meget anderledes ud endnu nu. Det nye design minder en smule om det man ser i iOS til iPhone, men med en rykke genveje i bunden af skærmen. 

Her ser man også tydeligt hvordan hjørner overalt bliver afrundede.

android pie galaxy s9
Samsung Galaxy S9 med en tidllig udgave af Android 9 Pie. Her ses multitasking og notifikationer. Foto: XDA-developers.com

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Der kommer også en ny måde at styre telefonen på ved hjælp af bevægelser. Lidt ligesom man allerede nu kan i OnePlus 6 og de nyeste iPhones.  Aktiverer man dette, så forsvinder software knapperne: tilbage, hjem og multitasking. Herefter kan man swipe op fra bunden, hvor knapperne normalt er placeret, for at udføre samme handling.

Der kommer også en ny feature, hvor skærmen tænder, når man tager telefonen op. Ligesom der allerede nu er i Huawei P20 Pro og iPhones.

Der er en lang række andre ændringer og du kan se mange flere her.

Hvad synes i om det nye design?

Læs også: Nu kan du forudbestille Samsung Galaxy Watch

Seneste nyt om Mobiltelefoner