Samsung arbejder på flere foldbare telefoner

Samsung har fået patent på et foldbart design, hvor skærmen sidder på ydersiden.

Samsung arbejder på flere foldbare telefoner

Om man er til foldbare telefoner eller ej, så er der ingen tvivl om at producenterne ser store muligheder i dem. Ikke nok med at de er spændende og tilbyder ny avanceret teknik og nye muligheder, men samtidig giver de muligheden for at producenterne kan differentiere sig og ikke mindst hæve prisen. 

Samsung Galaxy Fold er allerede blevet præsenteret og kan, som den første foldbare telefon på det danske marked, inden længe købes. Men Galaxy Fold er kun starten på en helt nyt type mobiltelefon, som vil udvikle sig hastigt. Vi har tidligere afsløret at Samsung arbejder på flere foldbare designs, men nu ser vi et patent afsløret på et af dem.

Modsat Galaxy Fold, så sidder skærmen på denne model på ydersiden. Den ser mere kompakt ud end Fold og tilbyder endda muligheden for at fastgøre den i udfoldet tilstand. Der sidder nemlig en lille lås på bagsiden, som man kan skubbe for at låse den i tablet-form.

samsung foldbar skærm
Samsungs næste foldbare mobiltelefon?. Foto: letsgodigital.org

Dette design minder mere om Huaweis Mate X – en enhed som vi inden længe kommer meget tættere på. Der er ikke nogen detaljer omkring kameraer, porte osv., men rygterne går på, at Samsung engang i 2020 vil fremvise en ny foldbar med et design lignende ovenstående.

Men som altid kan der ske meget inden da, så tag dette med et gran salt. Vi er dog inderligt spændte på hvad fremtiden for foldbare mobiltelefoner bringer.

Kilde: LetsGoDigital

Læs også: Motorolas foldbare mobil er på vej