Samsung Galaxy Fit får første softwareopdatering

Samsungs fitness-tracker, Galaxy Fit, får nu sin første, planlagte opdatering

Samsung Galaxy Fit får første softwareopdatering

Samsung er at finde over hele elektronikmarkedet. Den koreanske virksomhed laver stort set alt, hvad der findes af elektronik og gadgets til den almindelige forbruger. Et sted, hvor Samsung måske ikke er altdominerende, er indenfor fitness-trackere.

Læs også: Samsung lancerer nyt smartwatch, Galaxy Fit og Galaxy Buds

Her findes andre store spillere, som Garmin og Fitbit, der ser ud til at sidde på netop det marked. Ikke desto mindre har Samsung deres Galaxy Fit aktivitetstracker i butikkerne, og den får nu sin første softwareopdatering.

Balaxy Fit OTA
Således ser opdateringen ud i Frankrig, hvor den lige nu ruller ud til Galaxi Fit-brugere. Foto: GSMArena

Opdateringen til Samsung Galaxy Fit har angiveligt fået det eksotiske navn, R370XXU0ASG1, og fylder voldsomme 20,72 MB. De første meldinger kommer fra brugere i Frankrig, så vi ved endnu ikke om opdateringen allerede ruller ud i Danmark, eller om den er på vej hertil.

Læs også: Samsung Galaxy Note10 lanceres den 7. august

Hvad kan man så forvente af en opdatering, der fylder 0,02 GB? Selvfølgelig ikke en masse nye funktioner, men lidt har også ret. Først og fremmest lover opdateringen forbedret stabilitet og optimering af batteriet. Nærmere bestemt selve opladningen af batteriet. Derudover kommer der en on-screen-knap til måling af hjertefrekvens. Knappen findes inde i selve “Heart Rate”-widgetten.

Opdateringen er planlagt, så hvis man ikke allerede har modtaget den, er den på vej. Alternativt kan man gå ind i app’en på telefonen og søge eftre opdateringen manuelt.