Samsung Galaxy Note 9: Pris, tilgængelighed og tilbehør

Samsung Galaxy Note 9 er netop lanceret. Her får du et overblik over dansk pris, tilgængelighed og tilbehøret til topmodellen.

Samsung Galaxy Note 9: Pris, tilgængelighed og tilbehør

Samsung har netop præsenteret deres nyeste flagskib i Note-serien, Galaxy Note 9. Vi har udgivet vores første indtryk af den samt et overblik over nye funktioner og forbedrede specifikationer. Den artikel kan du læse her.

Læs også: Samsung Galaxy Note 9 er officiel: Mere af det hele

I denne artikel kigger vi på, hvad prisen bliver, hvornår den kan bestilles, hvornår den kommer til salg i butikkerne, hvilke farver og versioner den kommer i samt noget at det tilbehør og covers, der også kommer.

Derudover kigger vi på Samsungs ganske fornuftige Trade-In-program for Note 9.

Priser og versioner af Samsung Galaxy Note 9 i Danmark

Samsung Galaxy Note 9 kommer i to versioner og fire forskellige farver. Standardudgaven har fået et løft op fra 64 GB lager til 128 GB. Den kommer desuden med hele 6 GB RAM. Der er desuden plads til microSD-kort på helt op til 512 GB. Priserne i Danmark på Samsung Galaxy Note 9 er som følger:

Samsung Galaxy Note 9 Pris i Danmark
6 GB RAM og 128 GB lager 7.849 kroner
8 GB RAM og 512 GB lager 9.899 kroner

I Danmark kan den købes i farverne Midnight Black (sort) og Ocean Blue (blå) i både 128 GB og 512 GB. Dog er det ikke allle forhandlere, der får 512 GB-versionen på lager. Samsung Galaxy Note 9 kan købes ved de fleste teleselskaber og i mange online og fysiske butikker.

Byt den til en ny med Samsung

Samsung har desuden et ganske attraktivt trade-in-program med Galaxy Note 9, hvis du forudbestiller den. Det er en tilføjelse til Samsungs eksisterende program, som du finder her. Udover hvad du tidligere kunne få for din mobil, giver Samsung 1.500 kroner oveni. Dvs. for en Samsung Galaxy Note 8 i god stand kan du få op til 3.600 kroner.

Det går helt uden om den enkelte forhandler. Når du har købt din nye Galaxy Note 9, kan du logge ind på Samsung Members, hvorefter du kan finde forudbestillingstilbuddet. Udbetalingen sker direkte til din bankkonto, efter Samsung har modtaget din gamle mobil.

Læs mere: Samsung Galaxy Note 9: De første indtryk

Samsung Galaxy Note 9 lander snart i butikkerne

Samsung Galaxy Note9 kan købes i butikkerne allerede fredag den 24. august. Kort efter lanceringen vil det desuden være muligt at forudbestille den mange steder.

Til Fortnite-fans

Spiller du Fortnite, er der lidt fordele at hente, hvis du ejer en Samsung Galaxy S8, S9, S9+ eller Note 8. Her får du nemlig fire dages eksklusiv adgang til Fortnite via Samsungs Game Launcher. Først herefter vil spillet være tilgængeligt for andre Android-mobiler. 

Derudover får du til Note 9 og Galaxy Tab S4 to eksklusive skins, samt der vil være lokale tilbud på V-bucks med op til 50 procents besparelse.

Tilbehør til Galaxy Note 9

Sammen med Galaxy Note 9 kommer en række af tilbehør, covers og dongles. Covers fås i flere farver, materialer og variationer. Stof, læder og plastik samt et super holdbart military grade cover. Her er lidt billeder af dem:

samsung galaxy note9
Foto: Mobilsiden.dk

En ny trådløs oplader, som vi tidligere har set lækkert, er også blevet en realitet. Den kan oplade to enheder samtidig. Det kan være to telefoner, en telefon og et smartwatch osv. Sådan ser den ud:

samsung galaxy note9
Samsungs trådløse oplader til to enheder. Foto: Mobilsiden.dk

Der kommer desuden en ny HDMI-dongle, som ikke fylder meget. Med den vil du fx kunne forbinde din Note 9 direkte til dit TV, og den vil automatisk duplere dit skærmbillede. Her kan du fx vise famillieferiebilleder, streame indhold eller YouTube eller vise en præsentation frem. Det hele kan selvfølgelig styres med den nye S Pen.

samsung galaxy note9
HDMI-dongle til Samsung Galaxy Note 9. Foto: Mobilsiden.dk

Vi vender selvfølgelig tilbage med nogle priser på tilbehøret.

Læs også: Samsung Galaxy Note 9 er officiel: Mere af det hele