Samsung Galaxy Note8 – pris og tilgængelighed ude

Samsung Note-serie vil gøre comeback til efteråret til en vildere pris end nogensinde.

Samsung Galaxy Note8 – pris og tilgængelighed ude

Efter en katastrofal Note7 lancering forrige år, kridter Samsung nu banen op til lanceringen af efterfølgeren, Galaxy Note8. Det erfarer gsmarena.com.

Hvor telefonen tidligere blev kendetegnet med sit store ydre, bliver størrelsen i år nærmest identisk med den store Galaxy S8+ topmobil fra foråret: 6,3” mod 6,2” tommer – begge i det aflange 18,5:9 format.

Mekanikken i motorrummet bliver der heller ikke pillet stort ved: processoren forbliver en Snapdragon 835 eller Exynos 8895 ditto – denne gang dog ledsaget af 6GB RAM.

Nyhederne i Note 8 vil i år skulle findes i dens mange avancerede features, hvor blandt andet dobbeltkamera med optisk stablilisering nævnes. Fingeraftrykslæseren er som på S8+ rykket til bagsiden – og er dermed endnu ikke integreret i selve displayet som tidligere rygtet.

Notens karakteristiske pen er naturligvis også med, krydret med endnu flere features som bl.a. simultant tolkning af markeret tekst, og always-on notes som kan fastlåses til displayet.

På et enkelt punkt synes Note 8 at gå et markant skridt tilbage: batteriets kapacitet. Her peges der på et batteri på 3.300 mAh – 200 mAh mindre end i forårets S8+ fra samme selskab. Den mindre kapacitet skyldes sandsynligvis at S-pennen stjæler noget af pladsen i selve telefonen.

Se også:  Så dyrt er det at skifte skærm på Samsung Galaxy S8+

Vildeste pris nogensinde

Samsung Galaxy Note har aldrig været nogen billig telefon, men med Note 8 synes Samsung at afprøve nye prishøjder til deres high-end telefon.

Her peges der på en intropris 999 Euro, svarende til omkring 7.499 kroner herhjemme. Til sammenligning lød debutprisen på Samsung Galaxy S8+ på 6.999 kroner i april måned.

Se også:  Her kan du forudbestille Samsung Galaxy S8 og S8+ billigst