Samsung Galaxy S22: Stort læk med design og specifikationer

Samsung Galaxy S22, Galaxy S22 Plus og Galaxy S22 Ultra er dukket op i et stort læk, og man nu se design og specifikationer på de kommende telefoner.

Samsung Galaxy S22: Stort læk med design og specifikationer

Samsungs serie af premium-telefoner, S-serien, forventes af blive præsenteret i starten af 2022. Dog skulle Samsung ikke få lov at gemme på nyheder helt til da, for nu er alle tre S22-modeller blevet lækket. Man kan nu se både design og specifikationer på Samsung Galaxy S22, S22 Plus og S22 Ultra.

Herunder tager vi et kig på de lækkede billeder og informationer af alle tre modeller.

Se også: Sammenlign pris og kvalitet på Samsung-telefoner

Samsung Galaxy S22 Ultra – specifikationer

En ny topmodel fra Samsung er på vej, som skal tage overfor Galaxy S21 Ultra. Godt nok har Samsung i mellemtiden lanceret de foldbare Galaxy Z Fold3 og Galaxy Z Flip3, men de lever lidt deres eget liv (endnu). Lanceringen af de nye foldbare fra Samsung betød dog, at producenten ikke også lancerede en ny Galaxy Note. Dog ligner det, at Samsung bringer de klassiske Note-design med ind i topmodellen i S-serien, Galaxy S22 Ultra.

Det betyder, at Samsung Galaxy S22 Ultra får et mere kantet design og endda udstyret med en integreret S-Pen. Det er et stort designskifte fra S21 Ultra, hvis dette holder stik.

Samsung Galaxy S22 Ultra får angiveligt en 6,8 tommer skærm, selvfølgelig med en høj opdateringshastighed. Den skulle måle 163,2 x 77,9 x 8,9 mm og få et helt anderledes kameradesign, dog med noget nær identisk kamerasensorer som S21 Ultra. Batteriet skulle blive på 5.000 mAh, op til 12 GB RAM og et 108 megapixel primært kamera.

Læs også: Populær Samsung-mobil kan blive skrottet

Samsung Galaxy S22 og S22 Plus – specifikationer

Der vil i år være stor forskel på design på S22, S22 Plus og S22 Ultra, hvis man skal tro disse billeder. Hvor topmodellen S22 Ultra går mod et Note-lignende design, så holder de to andre Galaxy S22 fast i nuværende design fra S21-serien. Faktisk er det ret svært at se forskel på en Samsung Galaxy S21 og en S22. Det kunne dog tyde på, at de kommer i nye farver.

Der skulle dog være små ændringer til designet. Kameraet skulle fylde mindre i tykkelsen på S22 og den mindste model skulle kun blive 7,6 mm tyk. Skærmen på S22 skulle blive omkring de 6 tommer og S22+ omkring 6,5 tommer. Galaxy S22 Plus forventes at få et batteri på 4.500 mAh og S22 lidt under. Dog skulle der denne gang være helt op til 65W kablet opladning.

Kameraerne skulle i S22 og S22 Plus indeholde et 50 megapixel hovedkamera, 12 megapixel ultravidvinkel og 12 megapixel telefoto.

 

Hvornår lanceres Samsung Galaxy S22?

Ovenstående er tidlige rygter, så tag det hele med et gran salt. Der bliver samtidig sagt, at dette er ikke de færdige designs, så det kan sagtens ændre sig en smule. Hvornår bliver Samsung Galaxy S22-serien lanceret. Ligesom sidste forventes Galaxy S22-serien at blive lanceret til januar 2022.

Se også: De bedste Samsung-telefoner

Mere nyt om temaet

Næste kronologiske artikel om sagen finder du her. Daniel Søgaard Hald kørte videre med bolden. 2/9/2021 gik redaktionen videre og fulgte op med et indlæg omkring Samsung Galaxy S21 FE får uofficiel lanceringsdato – Artiklen kan læses her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om temaet..