Samsung Galaxy S4 på vej i flere farver

Salget af Galaxy S4 går forrygende og nu meddeler Samsung, at topmodellen er på vej i flere farvevarianter i løbet af sommeren.

Samsung Galaxy S4 på vej i flere farver

Samsung har netop rundet 10 millioner solgte eksemplarer af deres nyeste topmodel og samtidig med de meddeler dette i en pressemeddelelse oplyser de også, at telefonen er på vej i nye farvevarianter.

 – Samsung Galaxy S4-salget runder 10 millioner

Galaxy S4 kom på markedet i april måned i farverne Black Mist og White Frost, men allerede ved lanceringen var meldingen at flere farvevarianter ville følge.

 – Test: Samsung Galaxy S4

 – ”Ved lancering kommer telefonen i farverne sort og hvid. Og senere på året lanceres Galaxy S4 i endnu flere farver,” sådan skrev Samsung i en pressemeddelelse lige efter præsentationen.

 – Samsung Galaxy S4 på vej i endnu flere farver

Og nu er meldingen altså at Galaxy S4 kommer i farverne Blue Arctic og Red Aurora i løbet af sommeren, og senere kommer den også i farverne Purple Mirage og Brown Autumn. Den brune er netop også spottet i en video.

Foruden den almindelige Samsung Galaxy S4, så kommer den også på det amerikanske marked i en ren Android-version, det er endnu uvist om denne kommer til Danmark.

Læs også:
 – Samsung Galaxy S4 – hovedrollen i ny kortfilm