Samsung Galaxy XCover 5 – en ny robust telefon

Samsung har netop lanceret en ny robust telefon, som holder til selv de mest hårde arbejdsforhold. Her er Samsung Galaxy XCover 5.

Samsung Galaxy XCover 5 – en ny robust telefon

Der kan være mange grunde til at anskaffe sig en holdbar mobiltelefon, fx arbejde og fritidsaktiviteter, som stiller ekstra store krav. Nu er Samsung klar med en ny telefon, som tilbyder netop dette, i en pakke der kombinerer holdbarhed med komfort. Mød Samsung Galaxy XCover 5.

Samsung Galaxy XCover 5 er bygget til at holde til lidt af hvert, alt fra hårdt arbejde til aktiviteter. Først og fremmest er den IP68-certificeret, hvilket betyder, at den kan nedsænkes i 1 meter dybt ferskvand i 30 minutter og er også fuldstændig beskyttet mod støv. Den har også erhvervet sig en MIL-STD810H-standard, hvor den fx er godkendt til fald fra 1,5 meters højde. På ydersiden er den udstyret med en forbedret stødabsorbering, så den kan modstå mere end nogensinde før.

Men det er ikke kun udenpå XCover 5 er beskyttet. Indeni er software og ejerens indhold beskyttet med Samsung Knox. Samsung Knox er en sikkerhedsplatform med end-to-end-beskyttelse, hvor hvert lag af telefonen er beskyttet, lige fra chippen til dine apps. Samsung Knox beskytter fortrolige forretningsoplysninger i realtid og reagerer forebyggende på avanceret malware og eksterne trusler.

Læs også: De bedste håndværkertelefoner til byggepladsen

Samsung Galaxy XCover 5
Samsung Galaxy XCover 5

Se også: Telefoner med bedste batteritid

Med indbygget walkie talkie-funktion

Samsung Galaxy XCover drager derudover nytte af en smart funktion af Microsoft Teams, som gør det muligt altid at holde kontakt til kollegaer. Push-to-talk-funktionen giver brugerne mulighed for at holde kontakten med hvem som helst hele dagen med et enkelt tryk. Der er også mulighed for at konfigurere, hvilke apps der kan startes med XCover Key – en skræddersyet funktion, der giver adgang til dine mest anvendte apps såsom nødopkald, kreditkort eller andre applikationer med et enkelt tryk.

XCover 5 er udstyret med et Exynos 850-chipset, et mellemklasse chipset, 4 GB RAM og op til 64 GB intern lagerplads. Batteriet er på 3.000 mAh og understøtter 15W-hurtigopladning. Skærmen er en 5,3 tommer TFT i HD-opløsning. Med dimensionerne 147 x 71.6 x 9.2 mm fylder XCover 5 ikke meget i lommen.

Bagkameraet er et 16 megapixel f/1,8 og frontkameraet 5 megapixel f/2,2. Galaxy XCover 5 understøtter Samsung Knox Capture, en integreret og sikker scanningsfunktion direkte i telefonen.

Se også: Sammenlign priser på Samsung XCover

Pris og salgsstart for Samsung XCover 5

Samsung Galaxy XCover 5 er tilgængelig i løbet af uge 10 2021 hos udvalgte forhandlere. Prisen på Samsung Galaxy XCover 5 bliver 2.199 kroner.

Se også: Nyheder om mobiltelefoner

 

Sagens videre forløb

Interessen for emnet tog ikke slut. Lasse Olsen kørte videre med bolden. Allerede d. 3/3/2021 gik redaktionen videre med en artikel omkring Samsung Galaxy A52 vil få månedlige sikkerhedsopdateringer – Den videre historie om temaet finder du her. Du finder seneste nyt her.