Samsung Galaxy Z Flip4 spottet på billede inden lancering

Bedømt ud fra de nyeste billeder er der ikke meget, der tyder på en opgradering af designet på Samsung Galaxy Flip4, der snart lanceres.

Samsung Galaxy Z Flip4 spottet på billede inden lancering

Samsung forventes at afholde Unpacked-event for næste generation af deres foldbare telefoner i august, hvor vi forventer nye generationer af Z Fold 4 og Flip 4. Der er stadig mere end en måned til det event, men billeder, der siges at forestille Flip4 ude i virkeligheden, er allerede dukket op.

Billederne kommer fra TechTalkTV og viser noget, der ser ud til at være et produktionseksemplar af Samsungs kommende klaptelefon. Designet er det samme, som vi kender fra Galaxy Flip3 med to kameraer placeret vertikalt i forhold til hinanden, et mindre udvendigt display og et indvendigt display med punch-hole.

Se også: De bedste tilbud på foldbare telefoner

Nyt i Galaxy Z Flip 3?

YouTuberen peger dog på et par mindre forskelle mellem de to modeller. Galaxy Flip4 har tilsyneladende en mindre fold i midten af skærmen fold, som sandsynligvis vil gøre den rarere at bruge. En kort video viser skærmen foldet ud, og der ser man tydeligt, at folden er mindre synlig i forhold til Galaxy Flip3.

Telefonens hængsel og rammer er også en smule mindre, så de generelt bemærkes mindre. Det hedder sig også, at Flip4 skal være lettere end forgængeren.

Ellers er telefonen lig de lækkede renderinger, der har været. YouTuberen afslører også, at telefonen får et batteri på 3.700 mAh og understøtter 25W opladning. Det stemmer også overens med det, vi tidligere har hørt fra en pålidelig tipster.

Hvornår lanceres Galaxy Z Flip 4 og Fold 4?

Samsung foldbare telefoner fra sidste år, var de bedste – og de mest populære – af sin slags nogensinde. Der er derfor store forventninger til de nye foldbare Fold 4 og Flip 4, når de lanceres ganske snart. Og hvornår kan vi så forvente de nye high-end smartphones fra Samsung? De nuværende modeller blev lanceret onsdag den 11. august, hvornår vi gætter på en lanceringsdato for Samsung Galaxy Z Flip 4 og Fold 4 onsdag den 10. august.

Se også: Foldbare enheder vækster voldsomt – Samsung dominerer