Samsung Galaxy Z Fold 6 får elegant design

Den foldbare Galaxy Z Fold 6 bliver Samsungs næste flagskib i år. Nu er der dækket billeder op, som viser, hvad vi kan forvente.

Samsung Galaxy Z Fold 6 får elegant design

Det var jo kun et spørgsmål om tid, inden de første lækkede oplysninger og billeder ville begynde at dukke op, og netop det er nu sket. SmartPrix og OnLeaks har sammen bragt knivskarpe billeder af den kommende foldbare model, Samsung Galaxy Z Fold 6.

Billederne giver os et smugkig på de ændringer i designet, som Samsung har valgt at implementere denne gang. I år skinner det tydeligt igennem, at Samsung er gået efter et super elegant design.

Se også: Se priser og tilbud på smartphones fra Samsung

Mellemrummet mellem skærmene forsvinder

Generelt er designet meget karakteristisk for Galaxy Z Fold, men det er lidt mere firkantet med rene, lige linjer. Det er elegant og stilfuldt og uden tvivl mere æstetisk end de tidligere modeller i serien.

Ifølge disse billeder måler Galaxy Z Fold 6 153,5 x 132,5 x 6,1 mm, når den er foldet ud. Sammenligner man med Galaxy Z Fold 5, er den nye model dermed 1,4 mm kortere og 2,6 mm bredere.

På billederne kan man også se, at de to halvdele af telefonen folder sammen til en næsten helt flad firkant med et meget lille mellemrum mellem de to halvdele. Det kan måske se lidt anderledes ud i den endelige udgave, men vi ved, at Samsung har arbejdet på at reducere mellemrummet og få de to halvdele til at sidde så tæt som overhovedet muligt.

Det er altså meget muligt, at der kommer forbedringer på den front med Galaxy Z Fold 6. Tidligere har vi hørt, at Galaxy Z Fold 6 kan blive den hidtil tyndeste foldbare telefon. Den har dog stadig ikke indbygget plads til en S Pen.

Efter sigende får Z Fold 6 en udvendig skærm på 6,2 tommer og en indvendig skærm på 7,6 tommer.

Det er vigtigt at påpege, at disse renderinger kan være baseret på gammel information, og der kan ske ændringer af det, vi ser her. Der bliver dog nok kun tale mindre ændringer (hvis overhovedet nogen), da selv tidlige renderinger ofte er en ret god indikation af, hvordan det endelige produkt kommer til at se ud.

Se også: Test og anmeldelse af Samsung Galaxy Z Fold 5

Bliver afsløret i juli

Vi har endnu ingen bekræftede specifikationer for Galaxy Z Fold 6, men den får naturligvis den nyeste chip fra Qualcomm sammen med andre topkomponenter.

Samsung præsenterer Galaxy Z Fold 6 i anden halvdel af året. Sidste års Galaxy Z Fold 5 kom til sammenligning i juli, og det forlyder, at Samsung afholder et Unpacked-event i netop juli, hvor den foldbare telefon – sammen med Z Flip 6 – er blandt nyhederne.

Herhjemme tilbyder kun én anden mobilproducent en mobil med samme foldeformat som Samsungs Fold-serie, nemlig OnePlus og deres Open. Den blev lanceret i efteråret sidste år og er mindst en lige så god mobil som Fold5.

Læs også: Store Samsung-nyheder på vej ved Unpacked-event i juli