Samsung indtager Paris og teaser for deres foldbare telefon

Samsung har sat to store reklamer op på Place de la Concorde i Paris - Reklamerne antyder, at Samsungs foldbare enhed bliver offentliggjort til Unpacked-arrangementet den 20. februar.

Samsung indtager Paris og teaser for deres foldbare telefon

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Samsung har allerede annonceret, at Galaxy S10-telefonerne bliver lanceret til Unpacked-arrangementet den 20. februar. Ny antyder to store reklamer, sat op i Paris, at også den foldbare “Galaxy F” bliver lanceret til samme event.

Læs også: Samsung inviterer til Galaxy S10-event næste måned

De to reklamer, der er placeret på Place de la Concorde, er skrevet på koreansk. Samsung bidrager selv med oversættelsen af reklamerne i en pressemeddelelse. Den første reklame siger “The Future Unfolds” mens en anden siger “February 20”. Direkte oversat står der altså: “Fremtiden folder sig ud den 20. februar”.

Samsung Unpacked 2019
Den ene af de to store reklamer i Paris. Foto: Samsung

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Samsungs foldbare telefon blev annonceret sidste år, Samsung var dog ikke villige til at bidrage med særligt mange detaljer. Telefonen blev også fremvist, under CES, for et specielt udvalgt publikum. Officielt ved vi stadig meget lidt om telefonen, ikke engang navnet er offentliggjort endnu, populært bliver den bare kaldt “Galaxy F”.

Læs også: Galaxy S10E bliver Samsungs konkurrent til iPhone XR

Selvom der er en masse forventninger til den kommende Galaxy S10-serie, så blev Samsungs Unpacked-arrangement lige en smule mere interessant. Vi kommer selvfølgelig til at være til stede under arrangementet, og vil opdatere jer med de seneste nyheder, når Samsung Unpacked løber af stablen den 20. februar.

Seneste nyt om Mobiltelefoner